lauantai 30. huhtikuuta 2011

Hyvää vappua!!

kuva lainattu

Hyvää vappua kaikille! Satoi tai paistoi, niin meillä lämpiää tänään niin grilli kuin saunakin! Onneksi on katettu terassi! :) 

Pienoinen blogitauko taas takana, mutta kerrotakoot, että zumbaohjaajakoulutus oli uskomattoman hieno kokemus! Se energian määrä ja lataus joka ohjaajakoulutusviikonlopun aikana oli ilmassa oli jotain aivan uskomatonta! Ilmapiiri oli kannustava, kaikki olivat iloisia ja viikonlopun päätteksi saimme ZIN (Zumba Insturctor Network) diplomimme :) Nyt ei muutakuin suunnittelemaan omia tunteja? Aika näyttää missä vaiheessa se on ajankohtaista. Ainakin kesällä olisi tarkoitus kokeilla ohjaamista omalla takapihalla kavereiden kesken! 

Näönkorjaus/laserleikkaus ei sitten ollutkaan mikään niin ihana kokemus, mutta rauhottavat lääkkeet tepsivät hyvin ja kokonaisuudessaan leikkaus oli ohi todella nopeasti. Leikkauksen jälkeen fiilis onkin sitten ollut todella mahtava! Joka päivä jaksan ihmetellä kuinka näen katsoa telkkaria ilman silmälaseja, tihrustella tietokoneen ruudun pikkutekstejä ilman laseja ja kaikkein suurin ilo lasittomuudesta on ehdottomasti hikoilu ja hyppiminen zumbassa!!

Ja myös koirat pääsevät nauttimaan lasittomuudesta, kun voin aamusellakin lähteä pienten kanssa lenkille ilman laseja ja päästää pojat vapaaksi lähimetsässä kun näen jo pitkälle, mikäli vastaan on tulossa muita ulkoilijoita!  

Ja mustat, isot ja tyylikkäät uudet Burberryn aurinkolasitkin ehdin jo ostaa! Tulee aina ihan filmitähti fiilis kun laitan ne nenälleni ;) 

Nyt kun kaksi isoa asiaa elämässäni ovat takanapäin, niin mainittakoot vielä, että yritimme (ja tietääksemme myös onnistuimme) välttämään lapsentekohommat tässä kuussa. Leikkauksen jälkitarkastus on juhannus viikolla, 2kk leikkauksen jälkeen. Siihen asti on ehdottomasti syytä olla raskautumatta. Mutta sen jälkeen...? 

Nyt kuitenkin kohti vapun viettoa! 
-Harriet :) 1 kommentti:

  1. Tänään onkin ollut aika poikkeuksellinen sää, kun on vuoroin vihmonut vettä taivaan täydeltä ja äskettäin (ainakin Leppävaaran suunnalla) paistoi ihana ilta-aurinko. :)

    Siispä iloista vappuaaton iltaa ja toivottavasti huomenna on oikein onnistunut vappupäivän sää!

    VastaaPoista