maanantai 6. kesäkuuta 2011

Kp 1/30

Onpas taas tullut viettettyä hiljaiseloa töiden aloittamisen jälkeen! On ollut niin paljon puuhaa ja uuden työn tietoähkyä, että huh huh! ;) Onneksi näin kuukauden jälkeen voin sanoa, että työ on todella mielenkiintoista, monipuolista ja jopa hauskaakin. Olen niin iloinen, että sain juuri tämän työpaikan!

Kuukauden aikana olemme ehtineet puhua jo vakinaistamisestakin :D Työsuhteeni on tällä hetkellä siis vuoden loppuun asti määräaikainen ja jo haastattelussa oli puhetta, että heti kesän jälkeen pitäisi selvitä jatkotilanne ja työsuhteen vakinaistaminen. Vielä ei ole tullut mahakaan tielle sen suhteen, eikä tämän päiväisten vatsakipujen, selkäkipujen ja ärsytyksen huomioon ottaen ole tulossa tässäkään kuussa! ;)

Saimmepahan vältettyä hedelmöittymisen 2kk silmäleikkauksen jälkeen (niinhän sen pitikin mennä!). Nyt vielä kun vatsa ei ehtisi vakinaistamisen edelle... ;) Jännä fiilis, kun toisaalta haluaisin tottakai vakipaikan, josta jäädä äitiyslomalle ja toisaalta kun ajattelen asiaa (mitä en onneksi ole kovin paljoa ehtinyt tekemään :)) niin harmittaa pienoisesti jo nyt, että jos vakinaistavat mut ja kuukausi sen jälkeen kerron olevani raskaana, haha! Toisaalta olen 26-vuotias naimisissa oleva nuori nainen - mitä muutakaan ne multa oikeastaan odottavat!

Elämä on ihanaa! Mulla on mukava työ, kiva pomo, suloiset koirulit, puolivalmis kasvimaa odottamassa kesää, rakkaista rakkain mies, hääjuhlat suunnitteilla ja kesälomaakin vielä tiedossa! Ja aurinkoakin on luvattu - mitä enempää voisinkaan toivoa?!

-H

Ps.
Kävin viime viikolla verikokeissa progesteroni arvoja varten, saas nähdä mitä tulokset sanovat nyt... En nimittäin ole viime kuukausina tuntenut ovulaatiota läheskään niin hyvin kuin vielä alkuvuodesta. Vaikka kierto on edelleen pysynyt säännöllisenä, tasan 30kp - kuten tänäänkin.


2 kommenttia:

  1. IHANAA, KUN OLET TAAS TÄÄLLÄ!!! <3 <3 <3

    Älä ota turhia stressejä siitä työpaikasta Harriet-hanisein! :) Kerroinhan itsekin ekan kuukauden jälkeen olevani raskaana ja jääväni mammalomalle melko pikapuoliin.

    Täällä pidellään peukkuja pystyssä masun kasvun puolesta!!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Pingu! <3 It's good to be back :) Enkä todellakaan aio aloittaa stressailua nyt! Aika näyttää miten käy. Nautin yt vaan tämän hetkisestä tilanteesta - viinilasillisen kera, koska menkat tosiaan alkoivat :)

    VastaaPoista