sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Uusia käänteitä


Juurihan vasta ehdin kirjoittaa tuhruvuodosta ja nyt se sitten loppui?! Ei sitä oikeastaan edes vuodoksi voi sanoa, ihan vaan tuhrua. Viikko sitten sunnuntaina se alkoi ja torstaina viimeksi sitä oli havaittavissa... 5 päivää siis. Voiko kiinnittymisvuoto kestää niin kauan? Hmm...

Menkkavuotoa se ei ollut. Eikä menkkojen pitäisi alkaa kuin vasta ke-to tiennoilla alkavalla viikolla. 

Olin alkukierrosta niin tyhjänä toivosta, että kirves oli viskattu kaivoon jo kauan ennen ovulaatiota... Mutta mitens taas kävikään? 

Tällainen outo kierto saa mut sittenkin haaveilemaan positiivisesta lopputuloksesta! 

Ihan sairasta vuoristorataa tämä naisen elämä?!! 

Ens viikolla sitten taas tiputus maan pinnalle ja kohti niitä lapsettomuustutkimuksia... 


5 kommenttia:

 1. No mutta, tuohan oli vallan ihastuttavan toiveita herättävä uutinen Harriet!! Kiinnittymisvuoto voi kestää viikon verran, löysin muutamankin keskustelupalstakokemuksen tähän liittyen:

  "Mulla alkoi pienen pieni vuoto viime viikon torstaina. Sellainen tuli joko kerran päivässä tai ei ollenkaan. Siis joko oli tullut ihan vähän pikkuhousun suojaan tai pyyhkiessä. Sitä kesti sitten viikon verran ja nyt ei ole ollut kolmeen päivään mitään. Tänä aamuna tein sitten testin ja haamuplussahan siitä tuli. Teen viikon päästä uuden testin, jos se näyttäis jo selvää plussaa" Plazan keskustelupalsta.

  Jospas se sitten olisikin se plussa, joka on tulossa teille testiin...

  VastaaPoista
 2. Toivotaan parasta, että olisi kiinnittymisvuotoa! Kyllähän sitä muutenkin voi kaikenlaisia välivuotoja joskus tulla (nimim. kokemusta), mutta voi kun olisi hienoa, jos teidän ei tarvitsisikaan lähteä tutkimuksiin. :)

  VastaaPoista
 3. Peukut olis niiiiin pystyssä, että saatais hyviä uutisia. Toistaiseksi ei mitään uutta kerrottavaa. Rinnat kipeytyy hitaasti mutta varmasti... Kp 28/30 ohi, saas nähdä mihin asti maltan ennen kuin testaan (kun sieltä tulee kuitenkin nega niin yritän pitkittää sitä ja antaa menkkojen alkaa ennen sitä). :) Pessimistinen positiivari täällä, heh ;)

  VastaaPoista
 4. No no no? Täällä jännityksellä ja peukut pystyssä odotellaan uusimpia kuulumisia! :)

  VastaaPoista
 5. Voi Minttis, ei mulla mitään hyviä uutisia ole... Olisitte kyllä kuulleet, jos se plussa olisi tauluun pärähtänyt :(

  VastaaPoista