maanantai 19. maaliskuuta 2012

Hoitolaukun korvike, rv 28+2

Olen tähän asti pohtinut, etten todellakaan halua mitään ihan perinteisen mallista hoitolaukkua meille... 

Vaihtoehtoina ovat toistaiseksi pyörineet mm. tämän mallinen musta Longchampin olkalaukku, joka multa löytyy jo ennestään kaapin perukoilta. Siinä on paljon taskuja ja kunnon vetoketjut, joten uskoisin, että se toimisi hyvin tähän tarkoitukseen. 
Se on myös oikein oman tyyliseni, joten kantelisin sitä mielelläni mukanani
ja se sujahtaisi vielä melko helposti vaunujen työntöaisaankin keikkumaan! 
Kuva täältä
Viimeisestä Vauva-lehdestä kuitenkin bongasin muitakin ideoita hoitolaukun korvikkeeksi... 
Ja siis hei tuo Mini Kånkenhan olisi monikäyttöinen lapselle myös tulevaisuudessa! 
Ja niin söpö!! 

Kerrassaan upea päiväkoti-/lelu-/retkireppu, vai mitä mieltä olette?? 
Kuva täältä
Ja kun iskältäkin löytyisi samainen reppu, niin olishan se nyt aika coolia ;) 

Jäädään pohtimaan... 

Vaikka nyt tuo kyseinen reppu kyllä löytyisi tämän viikon ajan Sellon Sembaloilta tarjoushintaan... 

Ja värivalikoimaakin kävin hieman jo eilen kurkkaamassa... 

Ollakko vai eikö olla? Hmm... 
Saatan päätyä ostamaan tuon Mini Kånkenin joskus myöhemmin, 
jolloin neiti saa vaikka itse valita haluamansa värin. 

Ja ainakin aluksi hoitolaukkuna varmaankin toimii tuo kaapin perukoille viime aikoina
pölyttymään jäänyt vanha Longchamp-laukkuni :) 

On se hyvä, että olen valmis edes joissain asioissa "säästämään", 
sillä alkaa pikku hiljaa tuntua, että tämä lastensaaminen on melko kallista puuhaa!! :D 

Vaunut, pinnasänky ja mielettömän ihania vaatteita pari jätesäkillistä 
(no ei nyt kai ihan, ne kun on niin pieniäkin vielä, mutta you get the point ;))
kyllä niihin vaan rahaa on silti uponnut aika reilusti! 

TJ 9 aamua töitä enää jäljellä, ihanaa!! 


-H & suklaasta kovasti tykkäävä Elli
joka näkyy myös mamman viime aikojen painolukemissa?!


Ps. Neuvolalääkärikin viime viikolla kehoitti varovasti, että ne ylimääräiset makeat välipalat voisi varmaan jättää väliin. Ei siinä kuulemma muuten mitään hätää, mutta jos kiloja tulee kovasti ylimääräistä niin niistä eroon pääseminen tulee aina olemaan hankalempaa... *huoh*

Mutta miksi sen suklaan sitten pitää olla niin pirun  hyvää?? 

8 kommenttia:

  1. Niinpä niin, kirottu suklaa: miksi sen pitää olla niin hyvää!!?? :D Mulla oli ihan sama vika raskausaikana ja nyt niitä kiloja sitten pudotellaan. Mies kuuli hyvin usein suustani lauseen "Mutta kun vauva haluaa.." :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en edes perustele mitenkään syömisiäni. Olen vaan todennut, että kontrolli on kadonnut. Ei mitään järkeä näissä syömisissä!! Tekee mieli ja nälkä on niin minkäs teet :(

      Poista
  2. Hei haluun kans tollasen Longchampin! Nyt kelpuutetaan kuitenkin hoitolaukuiksi vanha Marimekon laukku, yritetään vähän pihistellä nyt tän rahankäytön kanssa kun ollaan muuttamassa uuteen kotiinkin alkukesästä ja siihenkin lystiin uppoaa muutama euro :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olinkin hei kokonaan unohtanut ton mun vanhan Marimekon olkalaukun!! Hyvä kun muistutit :) Mulla on sellainen ruskea, joten sekin voisi olla aika kiva. Vaikka toi musta väri menee kyllä paremmin meiän värikkäisiin vaunuihin tai siis vaunukoppaan ;)

      Kyllä se vaan on pakko alkaa jossain edes hieman säästämään, muuten ollaan vararikossa ennen kuin lapsi edes on syntynyt!! ;))

      Poista
  3. Mulla on viimeisen viikon aikana alkanut tehdä kauhean huonoa makean syömisen jälkeen. Muutenkin tuntuu, että ruokaakaan ei pysty syömään enää kuten ennen. Pitäisi varmaan pienentää annoskokoja ja syödä sitten vaikka useammin. Lauantaina jouduin menemään lepäämään kesken ruokailun. Tuli vaan niin kauhean huono olo. Kenties tuo makean aiheuttama yökötys on luonnon oma keino saada välttämään makeaa. Minullekin sanottiin neuvolassa, että niitä makeita välipaloja kannattaa tosissaan miettiä loppuraskaudessa. Olenkin nyt syönyt paloiteltuja hedelmiä maustamattoman jugurtin kanssa ja hyvää on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voikun mullakin tulisi huono olo liian makean syömisestä, mutta kun ei niin ollenkaan!! Olen kyllä iltapalaksi/aamupalaksi/välipalaksi nyt yrittänyt nauttia (kaupan tiikeri- tai suklaakakkupalaisten sijasta) jugurttia, banaania ja mansikkakeittoa. Nam nam! Mutta ei se vaan iltapäivisin toimisi kun alkaa töissä ollessa väsyttämään... Silloin mikään muu ei tepsi kuin SUKLAA <3 Onneksi töitä on enää jäljellä se 8 aamua :)

      Poista
  4. Mulla on vielä 15 aamua. Huonetta pitäisi saada tyhjättyä kaikesta turhasta. Työpaikalla tulee muutto ensi keväänä, enkä voi jättää seuraajan tehtäväksi papereiden seulontaa. Ja kotonakin pitää koko ajan tehdä tilaa ja siivota. On tää niin ankeaa. Sitten helpottaa, kun ei tarvi enää töissä siivota, että riittää kun on vaan kodin "kunnostaminen" jäljellä.

    VastaaPoista
  5. Voin niin jakaa tuon tunteen kilojen kertymisestä. Juurikin kirjoittelin samaisesta asiasta blogiini. Mulla on myös kaikki makea alkanut maistua ja sen lisäksi on kyllä ruokakin maistunut. Ja aivan samaa vihjailtiin neuvolassa mullekkin juurikin eilen. Masentavaa. Ei sitä edes halua uskoa miten sitä painoa voi tulla niin hemmetin nopeasti pelkällä mussuttamisella.. Tässä asiassa otan todellakin osaa.

    VastaaPoista