torstai 24. toukokuuta 2012

Rakas raskas raskaus, rv 37+5

Vaikka kaiken kaikkiaan oloni on ollut todella hyvä koko raskauden ajan, niin pikku hiljaa tämä alkaa käydä aina vaan astetta raskaammaksi...

Ollaankin Isännän kanssa kovasti vitsailtu, että kun tahtini alkaa tässä hidastua niin... "Mähän taidan olla raskaana!" ;))

Tämä on ihan uutta sinäänsä, koska olen pitänyt itseni suhteellisen kiireisenä tähän asti!

Heräilen tässä juuri sängyssä pienen vatsakivun kera. Sellainen pieni menkkamainen koko vatsan kattava jomotus, joka saa minut tiedostamaan vatsani koon selkeämmin ja tuntemaan sen painavaksi... Kuten se jo tässä vaiheessa onkin!

Päiväohjelmaani kuuluu tänään onneksi vain varpaankynsien kestolakkaus, joka pysyy sitten kauniina koko kesän. Vastaavaa testasin jo viime kesänä ja samalla tavalla aion helpottaa ja mukavoittaa kauneudenhoitoani tänäkin kesänä! Samalla hoidetaan säärien ja bikinirajan sokerointi, sillä moiset ovat kieltämättä tässä raskauden aikana olleet täysin toisarvoisia asioita ja nytkun kesää kohti niin kovaa vauhtia mennään, enkä usko heti synnytyksen jälkeen haluavani ehkä sörkkiä tuonne alapäähäni, niin hoidan tällaiset asiat nyt etukäteen - varsinkin koska vielä mulla on tässä tätä aikaakin jopa "tuhlattavana", kun kaikki valmistelut alkaa kotona olla tehtynä!

Toivottavasti nämä pienet menkkajomottelut ennustaisivat lähestyvää synnytystä? ;)
Ja taas pitääkin viikonloppuna vetää muuten Ässät hihasta ja käyttöön...
Samoin kuulin eilen ystävältäni, että bikinirajan vahauksella voi myös olla synnytystä edistävä vaikutus! Ties mihin se sitten perustuukaan?! Jää nähtäväksi :)

-Harriet ja reilu 3-kiloiseksi eilen neuvolassa arvioitu pikku E-neiti

Tällä hetkellä siis meidän pikku Enskan arvioitiin olevan jo 3-kiloinen, ei ainakaan alle. Syntymäpaino tulee neuvolatädin mukaan olemaan lähellä 3,5 kiloa, ei kuulemma kuitenkaan yli 4 kilon. Nätisti siis käyrillä mennään!

4 kommenttia:

 1. :D
  Kyllä neiti sieltä kohta tulla tupsahtaa!!
  Ihanaa, nauti viimeisistä aurinkoisista "vapaapäivistä"!!

  VastaaPoista
 2. Mulla on noita menkkajomotuksia ollut nyt viikon erityisesti iltaisin/öisin, sillain voimistuvina ja toivon tosissaan, että pikkuhiljaa tapahtuis jotain! Laskettuuna aikaan neljä päivää ja minun pää ei enää kestä tätä odottelua :-D Ässiä on kokeiltu vaikka minkälaisia, mutta toi sokerointi ei oo kyllä käynyt mielessä ;-DD Meiän pikkunen oli rv 39+0 neuvolan terkan mukaan "kohta neljäkiloinen", et senkin puoleen sais pikkuhiljaa alkaa tulemaan ulos :-D 4,5 kilosen synnyttäminen ei houkuttele, jos yli menee, vaikka mulla kuulemma onkin raamit synnyttää tuon kokoinen helposti! :-D

  Hei kerro lisää tosta kestolakkauksesta? Miten se toimii ja mitä sellanen mahtaa maksaa? :) Tekeeköhän tässä tuppukylässä kukaan tollasia.. ois aika huippu jos ois kivat kesävarpaat koko kesän! Mä oon haaveillu varpaiden kynsien lakkaamisesta siitä asti kun tuli sandaalikelit, mutta enhän mä taivu/yletä! Mies lupas kyllä lakata mut ei oo vielä mitään tapahtunut :-D

  VastaaPoista
 3. Kohta, ihan kohta! Meillä kanssa mies aina kiusaa mua ja kysyy "ootsä niiku raskaana?" ja nauraa. Joo, taidan olla.

  VastaaPoista