maanantai 11. kesäkuuta 2012

Yliajalla, rv 40+2

LA tuli ja meni, eikä mitään merkkejä lähestyvästä synnytyksestä!

Olo on hyvä, vähän hitaalla käyn kyllä jo. Kai sekin kuuluu asiaan ja valmistaudutaan vauvantahtiseen elämään ;)

Viime viikolla kävin kokoarvioitittamassa beibeä, jonka syntymäpainoksi oli tähän asti veikattu 3,5-4kg ja ultraus vahvisti samoja lukemia. Kuulemma on jo nyt yli 3,5kiloinen, mutta ei yli 4:n pitäisi ehtiä kasvaa, kunnes sit jo mahdollisesti käynnistetään.

Sinäänsä ihan keskiarvoinen beibe siis tulossa, mutta isoltahan neiti siinä mielessä kuulostaa kun itse olen painanut vain 2800g ja Isäntäkin vain 3500g! Mistäs me tällainen jättiläisvauva ollaan saatu aikaiseksi?! Vai vaikuttaako nää mun raskauden aikaiset lähes 25kiloa beiben kokoon?? Apuva!

Nooh, aika näyttää! Ja arvioitahan nuo kaikki ovat niin kauan kunnes neiti pääsee vaa'alle asti :) Oliskohan se tänään? Tai huomenna? Ens viikolla?

-Paksukainen ja minipaksukainen ;)

3 kommenttia:

  1. Hyvältä ja normaalinkokoiselta tytöltä kuulostaa, hyvä niin! Etteköhän jo kohta saa ihanan tyttärenne syliin <3 ihanaa!!

    VastaaPoista
  2. Hyvältä painoltahan tuo kuullostaa, vaikka vasta arvio onkin. :) Vähän isompaa lasta on helpompi käsitellä, ei ole niin rääpäle. Nyt on niin vähän päiviä jäljellä, että rupeaa jo jännittämään sun puolesta, tsemppiä synnytykseen! :)

    VastaaPoista
  3. IHan totta Mamsen! Ja mielummin otan hyvin kypsyneen ja valmiin vauvan kuin ennen aikaisesti syntyneen :) Vielä kun neiti nyt vaan tosiaan haluaisi ulostautua yksiöstään!

    VastaaPoista