torstai 27. tammikuuta 2011

love the way you lie


Ihanaa on osallistua jälleen kerran loistavalle zumbatunnille pitkän päivän päätteeksi ja keskittyä täysillä hartioiden heiluttamiseen, tasapainoon ja kyykkyihin - kuten ylläolevassa videossa. Yksinkertainen, mutta ah niin tehokas koreografia! Me like!

Ilo oli tänään myös muistaa viime viikonlopun lottokupongin tarkistus ja voittaa 53 euroa! Kävinkin sitten samantien tuhlaamassa sen hyvillä mielin ruokakaupassa kaiken maailman karppausherkkuaineksiin, joista kertoilen lisää viikonloppuna :)


Halauksin, Harriet
(ja joo, Harriet sen olla pitää. Yritys muuttaa nimeä oli hyvä, mutta jos joka kerta meinaan allekirjoittaa viestini väärällä nimellä niin tarkoitukseni on selkeästi blogimaailmassa pysytellä Harriettina!)

2 kommenttia:

  1. Hei onpa jännä tuo kohta missä pyöritään neljännesympyrä kerrallaan. Hmm. Pitääköhän tehdä samantien toinenkin vatsalihaserikoinen. :)

    VastaaPoista
  2. Mun mielestä toi koreografia vaan on tosi tehokas, simppeli mutta niin toimiva! Ja itse pystyy vaikuttamaan siihen kuinka täysillä just tota neljänneskierrosta kerrallaan tekee, eli kuinka matalalla on, kuinka syvän kyykyn tekee ja kuinka paljon ylävartalo heiluu liikeessä mukana. Siis ihan loistava!!

    VastaaPoista