torstai 3. maaliskuuta 2011

lisää normiarvoja

No nyt tuli progesteroni-tulokset... En tajua?! Eihän mun pitänyt ovuloida?

Mitattu kp21/27-32:
Progesteroni 27nmol/l - Lutealivaihe viitearvo 12-69

Nuo viitearvot ovat nyt tästä lääkäriasemani lappusesta, netistä löytyy hieman heitteleviä arvoja. Mutta google auttoi jälleen kerran, että mikäli arvo on yli 25, ovulaation pitäisi olla ihan ok tasolla tapahtunut.

Lääkärikin tässä tuloslappusessa totesi, että "progesteroniarvo oli ovulatoorisen kierron tasolla."

Mitäs hemmettiä tästä nyt sitten oikeesti pitää kuvitella??

Onko ovulaationi liian heikko? Jos siellä useampi munarakkula, niin onko tuo hormonitulos useamman munarakkulan summa vai vaan yhden (niinkuin normaalilla ihmisellä)? EN TAJUA!!!

Tämän hetkisen ärsytyksen ansiosta olen melko varma, että täti on ihan kulman takana tulossa kylään. Ärsyttää niin pirusti, ettei tää voi olla mitään muuta kuin PIRUN PMS!! Voihan perse!

-H :(

Ps. Voisko tää rintojen arkuus tulla oikeesti vaan siinä plussakierrossa, en jaksais joka hemmetin kuussa sietää tätä etumuksen arkuutta?! 
Pakko lähteä taas zumbaan purkamaan fiiliksiä!! :D Ja välttämään liikaa hyppelyä, vaikka kunnon urheiluliivit onkin, sillä nää mun meloonit vaan on niin pirun herkät just nyt... *huokaus* 

3 kommenttia:

 1. Hmm, vähän erikoista. Eikös lääkäri ollut sinulle vasta sanonut ettet oikein ovuloi? Selittikö tätä mitenkään tarkemmin?

  VastaaPoista
 2. Juu, lääkäri kertoi kp9 ultratessaan, että hyvin todennäköisesti en joka kierrossa (ainakaan meneillään olevassa) ovuloi monirakkulaisten munasarjojeni takia. EN VAAN TAJUA. Murrrrrrrrr, mitä tämä tarkoittaa? :(

  Onko mulla jotain liian heikkoja ovulaatioita, ettei ne jaksa hedelmöittyä? Jos se ovis nyt edes tapahtuu?? En vaan ymmärrä. Pitää mennä ens kierrossa sit uudestaan tädin luokse. Tai ehkä jonkun toisen tädin...?

  VastaaPoista
 3. Sanoisin sulle, että pyydä puhelinaika lääkärille ja kysy uudestaan kaikki mieltä askarruttavat kysymykset? Ei ole kiva jos lekurikäynnin jälkeen on entistä sekavampi olo.

  Lykkyä :)

  VastaaPoista