keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

tervehdys

rakkaat ystäväni!

Täällä sitä ollaan zumbailtu niin ahkerasti, ettei ole tässä kierrossa edes tainnut ehtiä "yrittämään" ;D Haha!

Ei vaan ihan tosissaan, (ei nyt zumban takia) mutta taidettiin tässä kuussa vähän niinkuin olla tarttumatta leikkiin. Ainakaan sen tarkemmin otollisia päiviä tai ovista bongaamalla. Mentiin vaan fiiliksen mukaan ja fiilikset lopahti jossain vaiheessa ihan täysin. Alkaa todenteolla ahdistamaan tämä "yritys", JOTEN...

Päädyttiin siihen tulokseen Isännän kanssa, että ei me edes haluttais joululahja-lasta. Se lapsi nimittäin inhoais meitä lopun elämänsä jos olisi syntynyt jouluaattona!! Ihan kuin se nyt olisi maailman suurin draama, mutta kuitenkin hyvä selitys meille :) 

Kaiken lisäksi päätettiin nyt sit (hyvin suurella todennäköisyydellä) pitää 2kk tauko yrityksessä.

Meinaan nimittäin osallistua zumbaohjaajakoulutukseen!!!! Enkä halua olla huonovointinen tai kärsiä alkuraskauden väsymyksestä kun viikonloppukurssi huhtikuun puolessa välissä koittaa.

Samaan syssyyn ajattelin sitten käydä silmien laserleikkauksessa, jonka jälkeen suositusaika olisi 6 kuukautta raskaudetonta elämää, enkä siis sen takia ole edes kunnolla pohtinut leikkauksen mahdollisuutta aikaisemmin vaan siirtänyt sen hamaan tulevaisuuteen "sitten kun olen synnyttänyt ensimmäisen lapsemme ja imettänyt, niin ennen sitä toisen lapsen raskautta sitten..." Nyt kuitenkin olen selvitellyt asiaa ja 2 kuukauden karenssiaika tuntuu olevan ihan käypä aika leikkauksen ja mahdollisen raskauden välillä!

Jenkeissähän leikkauksia tehdään myös raskaana oleville naisille, Suomessa vaan lääkärit ovat ylivarovaisia ja sen takia tuo puolen vuoden väliaika. Syinä väliajalle ovat siis silmän kalvojen muuntelut raskauden aikana, ihan kuten moni varmasti tietää limakalvojen muuttuvan raskauden aikana, niin sama juttu silmän kanssa. Eli vaarana siinä on siis, että leikkaustulos ei ole täydellinen näkö, vaan jonkin verran (omassa tapauksessani) miinusta saattaisi jäädä. Mutta muuten riskit ovat olemattomat!

Sitä paitsi... Mitään takeita heti tuon 2 kuukauden karenssiajan jälkeen raskautumisestakaan ei ole! 

Sama 2 kuukauden taukoaika perustuu myös siihen, että meillä olisi vihdoin ja viimein mahdollisuus saada Isännän suvun erään perinnöllisen geenisairauden tulokset käsiimme ennen todellisen yrittämisen jatkamista. On ERITTÄIN epätodennäköistä, että voisimme Isännän kanssa saada sairaita lapsia, juurikin tämän perinnöllisen sairauden osalta, mutta uskoisin, että mustaa valkoisella saisi meidät huokaisemaan helpotuksesta ja siten edistäisi myös plussausta.

Työrintamallakin kuhisee, kävin  nimttäin tänään kahdessa työhaastattelussa, joista toisen paikan ottaisin oikein mielelläni vastaan liikunta- ja lounasetuineen mainitsemattakaan omasta työhuoneesta!! Toista työtä en ihan niin innokkaasti toivoisi saavani, sillä työmatkani olisi ruuhka-aikaan aivan mahdoton ja se vaikeuttaisi arkea todella paljon... Vaikka paikka sinäänsä kyllä kiinnostaisi kovasti.

Isännänkin työasiat ovat hyvällä mallilla, vähän liiankin hyvällä kun töitä olisi enemmän kuin mies ehtisi tehdä! Mikä tietenkin heijastuu kotielämään pitkinä työpäivinä ja stressinä, vaikka Isäntä onkin erittäin taitava työ- ja kotiasioiden erillään pitämisessä.

Sellaista siis tänne...

Turussa kävin "vähän" zumbailemassa Apollo-yökerhossa, 2 tuntia veivattiin kuuden upean ohjaajan askelia seuraten ja 4 tuntia sen jälkeen zumbaohjaajien kanssa tanssilattialla oikein kunnolla kreisibailaten mm.salsan askelin. Zumba on NIIN parasta!

Tässä joulukuisen Helsingin Apollossa järjestetyn vastaavan Zumba Party-tapahtuman tunnelmia:


Ja toukokuussa veivataan jälleen kerran Helsingin Apollossa! Suosittelen lämpimästi osallistumaan bileisiin!Hurjat halituulet tarrasukkien kera ja lämpimät onnittelut Pingulle!! 
Plussa-aalto alkakoot, tuulet puhaltakoot seuraavaksi Veronan ja Junnan suuntaan! 


-Harriet hymysuu :)

5 kommenttia:

 1. Pidän hurjasti peukkuja työkuvioiden suhteen. Ja Mahtava Päätös Zumba Ohjaajakoulutuksesta! Ihan loistavaa! Ja hurjan hienot zumba bileet. :)

  VastaaPoista
 2. Ooh, oon hurjan kade tuosta silmäleikkauksesta! Jotenkin olen ihan kyllästynyt ainaiseen piilarirumbaan, mutta toisaalta olen ollut rillipää jo niin kauan, että mielestäni näytän hölmöltä ilman laseja! :D etenkin siis ilman meikkiä. Ja tsemppiä työkuvioihin, uusia tuulia kaipaisin minäkin sillä rintamalla.. :)

  VastaaPoista
 3. Heipsan ja kiitoksia halituksista ihanainen Harriet! Sama täällä, kateellinen olen tuosta silmäleikkauksesta, mutta komppaan tuulia, tuntisin oloni hassuksi ilman silmälaseja.

  VastaaPoista
 4. Ohhoh, siellähän tapahtuu - mahtavaa! Voin lämpimästi suositella silmäleikkausta, olen sen itsekin käynyt enkä enää suunnilleen edes muista millaista on pitää silmälaseja :)

  Toivottavasti saat sen työpaikan!!

  VastaaPoista
 5. Työpaikan suhteen jännät paikat, jatkohaastis odottaa ensi keskviikkona!

  Pelkäsin silmäleikkausta ihan kuollakseni vielä muutama vuosi sitten, kunnes rohkaistuin opettelemaan piilareiden käyttöä ja nyt olen ihan valmis myös leikkaukseen! Tykkään kovasti silmälaseistani ja ne tuovat ilmettä muuten pliisuunkin meikkiin/vaatetukseen, mutta ripsienpidennyksien kanssa en mitään muuta odotakaan kuin, että ei tarvitse lasien (eikä piilareiden) kanssa pelleillä. Tulevatpahan ripsetkin paremmin esille!! :)

  VastaaPoista