torstai 31. maaliskuuta 2011

zumbatyttö piirtelee pilvilinnoja

Jalat ovat vielä hieman hellinä eilisestä spinning/vatsapakara-yhdistelmätunnista, mutta olen jo tänään taas ollut niiiiin zumbafiiliksissä!

Juttelin aamulla ihanan äitini kanssa (edellisestä blogikirjoituksestani) ja äiti oikein kannusti zumbaohjaajakoulutukseen ja harkitsemaan zumbasta jopa päivätyön tekemistä. Olisikohan se mahdollista? :D

Olenhan aina halunnut olla isona opettaja! Voisinko olla zumbaope?

Tai pystyisinkö yhdistämään koiraharrastuksen ja zumban työksi?

Tällä hetkellä leijun jossain superkorkealla pilvissä ja haaveilen jo oman "kuntosalin" perustamisesta, jossa voisi zumban lisäksi olla kuntosali, pieni kahvila, hieroja ja kosmetologi...?

Olisikohan musta yrittäjäksi? Organisointitaitoa ei tältä zumbatytöltä ainakaan puutu!!

Löytyisköhän mun kaveripiiristä innokkaita kahvilan pyörittäjiä, hierojaa ja kosmetologi joiden kanssa haluaisin pistää hynttyyt yhteen?

Rauha, rakkaus & ZUMBA!
-Harriet

4 kommenttia:

  1. Voi, jos asuisit Tampereella niin tulisin sulle heti hierojaksi! :D

    VastaaPoista
  2. Harrastukset työksi on kyllä sellainen unelma, ettei paremmasta väliä. :) Ehkä kannattaa ensin vähän aikaa kokeilla, koska zumban vetäminenkin voi muuttua hauskuudesta työksi ja se ei ole hyvä juttu. Tämän vuoden aikana just olen todennut, että kaikkein tärkeintä on pystyä säilyttämään rakkaus hommaan. :)

    VastaaPoista
  3. Ihana uusi kuva!! Näyttää ihan iloiselta zumba-tytöltä :D

    Mene ihmeessä zumba-koulutukseen kun kerran kiinnostaa. Ja ei kai ohjaaja-tutkinnon hankkiminen tarkoita sitä että on pakko vetää tunteja? Tai sit voisi aloittaa ihan vaan parilla tunnilla ja kokeilla miten lähtee sujumaan.

    Minusta tuo on joka tapauksessa ihan mahtava idea! :) Välillä olen itsekin haaveillut jonkinlaisen oman yrityksen perustamisesta, mutta pitäisi ensin keksiä se hyvä liikeidea...

    VastaaPoista
  4. Ehdottomasti yksi asia kerrallaan! Katsotaan nyt ensin, että ne menkat alkais ja sitten ilmoittautuminen ohjaajakoulutukseen ja sen käyminen jne. OIen niin rakastunut omiin zumbaohjaajiini, joten en edes ole ihan varma haluaisinko tulevaisuudessa zumbata ilman heitä? ;D Aika näyttää miltä tuntuu, minkälaiseen soppaan haluan itseni laittaa ja katsotaan nyt mitä sen hakemani työpaikkani kanssakin tapahtuu...

    Pääsin jatkohaastatteluun, joka on keskiviikkona! Jännää, toivottavasti saisin paikan! Työmatka olisi ihanteellinen ja työnkuva täysin opintojani vastaavaa ja todella monipuolista.

    VastaaPoista