sunnuntai 1. toukokuuta 2011

työn juhla takana

ja ensimmäinen työpäivä huomenna edessä! Jännää, niin kivaa!!

Aamulla kipaisemme vielä Isännän kanssa Meilahteen, niihin perinnöllisen sairauden geenitesteihin, mistä olen aikaisemmin maininnutkin... Se vähän jännittää, vaikka huomenna ei siis ole muuta edessä kuin verikokeet. Kauankohan niissä tuloksissa sitten kestää?

Nyt olisi kyllä paras olla plussaamatta tässä kuussa! Outo toivoa näin päin, mutta niin silmäleikkauksen kuin noiden geenitestienkin kannalta. Sen sijaan toivon kovasti plussaa eräällä hyvälle ystävälleni! Jotenkin tuntuu, että hänen plussansa olisi kuin puoli voittoa meillekin :) He ovat miehensä kanssa yrittäneet raskautua täsmälleen yhtä kauan kuin mekin ja koska ystävälläni on muutama vuosi itseäni enemmän ikää, niin olen ehdottomasti sen kannalla, että hänen kuuluu raskautua ennen itseäni!

Tuntuu, että eihän näissä raskautumishommissa ole mitään "järkeä" välillä, mutta fiilispohjalla mennään! Ystäväni pikkuoireilut viittaisivat mielestäni niin kovasti plussan suuntaan! :D

Nyt untenmaille ja aamulla reippaana kohti uusia haasteita!
-H

5 kommenttia:

  1. Toivottavasti ensimmäinen työpäivä uudessa työpaikassa oli iloinen kokemus. :)

    VastaaPoista
  2. Kiva lueskella teidän suunnitelmia :). Oon muuten miettynyt jos osallistuisin siihen Apollossa pidettävään zumba-tapahtumaan (Helsingissä). Mietin sitä jo pari viikkoa sitten, mutta sitten hautasin haaveet kun aattelin että en menisi. Mutta luettuani tuon sun vanhan postauksen innostuin ajatuksesta uudelleen... :).

    VastaaPoista
  3. Mitäpä tänne kuuluu, kun ei hetkeen ole uusia postauksia tullut? :)

    VastaaPoista
  4. Mitäpä tänne kuuluu? :)

    VastaaPoista