lauantai 18. helmikuuta 2012

Stokke ja Stockmann ne yhteen sopii, rv 24+0

Stokken Tripp Trapp tuolista kirjoittelinkin jo vuoden alussa ja siitä lähtien olen aktiivisesti tutkinut tarjontaa, hintoja ja huutonetin valikoimaa Tripp Trapp tuolin, sekä babysetin ja newborn-setin osalta. 

Stockmannin helmikuun kanta-asiakkaille lähetettyjen etuseteleiden ilmestymisen jälkeen lähdin tutkimusmatkalle Stockalle, 
jossa päätin että ostetaan sittenkin syöttis ja Newborn Set sieltä. 
Kumpaakaan himoitsemistani tuotteista ei tuolloin ollut paikan päällä, 
mutta tänään kävin hakemassa varastosta tilatut paketit meille kotiin! 

Etuseteleiden avulla n.300euron setistä sai peräti 60eur alennusta! 
Laskeskelin, että huutonetistä oltaisiin saatu sama setti käytettynä vain n.50eur edullisemmin! 
Ja vaikka kannatan kierrätystä monessa mielessä, niin uusi on kuitenkin aina uusi
Ja 7 vuoden takuu ei ikinä ole pahitteeksi :) 

Nämä siis kotiutuivat meille tänään: 
Stokke Tripp Trapp väri: Pähkinä/Walnut
Kuva täältä
Stokke Tripp Trapp Newborn Set
Kuva täältä

Noiden lisäksi pitäisi nyt vielä päättää, että 
kumpi on parempi: uusi vai vanha babysetti? 
Uuden mallinen babyset (muovinen turvakaari)
Kuva täältä
Vanhan mallinen babyset (puinen turvakaari)
Kuva täältä

Onko kenelläkään kokemusta näistä? 
Uutta löytyy niin kaupasta kuin huutonetistäkin, vanhempaa mallia vain huutonetistä. 
Hinta näissä ei ole päätä huimaava muutenkaan, 
joten ihan sama kumpaan päädyn niin sellaisen aion jostain löytää :) 

Jännä muuten millainen väriero noissa pähkinän värisissä tuoleissa on, kun googlella etsii! 
Ainakin Stockalla olleen tuolin mallilaatan mukaan 
meidän tuolimme olisi lähimpänä tämän postauksen ensimmäistä kuvaa tuolista, 
eli tumma ruskeaa puuta, jossa olisi kuitenkin nähtävillä puun säikeet. 
Mutta ei se ole niin justiina! Meillä on keittiössä joka tapauksessa 
eri sarjan pöytä ja tuolit, joten sävyeroja on jo ennestään :) 

Tässä vielä Newborn-setistä lisää:
Kuva täältä
Kuva täältä



Ja vielä pitäisi päättää, että minkä värisen päälisen haluan tuohon kaukaloon...
Beige on siis kaukalon vakioväri, jonka päälle on tarkoitus laittaa ns.huppu, joka helppo irrottaa ja pestä!
Kuva täältä

Hupun värivaihtoehdot ovat siis vaaleanpunainen, vaaleansininen tai vaaleanvihreä. 
Kangas näyttää kuvissa ns.pallo/polkadot kuviolta, mutta on oikeasti sellaista pientä sydän-kuviota. 

Vaaleanpunainen on perustyttöväri ja olisihan se nyt ihana! Mutta toisaalta alkukesänlapsi (ja sen äiti) voisivat vuodenaikaan nähden innostua kovastikin raikkaasta vihreästä! Ja toisaalta sitten taas sininen sopisi hyvin meidän keittiön väreihin... 
Hmm, jäädään pohtimaan noita värejä ja keskitytään kuuntelemaan 
ketkä ovat ensi viikolla mukana Putouksen finaalissa!


-H & neiti E 


Ps. Painolukema näytti tänä aamuna vähemmän kuin parina aikaisempana lauantaina... Outoa, mutta kaipa tuollaiset pienet heittelyt ovat ihan normaalia. Kyse on kuitenkin vain parista sadasta grammasta ;)  

7 kommenttia:

  1. Ensimmäistä kertaa blogissasi, jään seuraamaan. :)

    Kaunis tuoli teille on muuttanut. Meillä on nuo molemmat babysetit ja mä olen tykännyt enemmän tuosta uudesta. Tietysti eri lapset jotka niitä käyttäneet, mutta uudessa lapsi istui kuin valettu. Ei liukunut sivuilta ja oli mielestäni kaikin puolin hyvin tuettu. Voi tosin riippua lapsesta ja siitä miten tukevasti tämä istui jo hyvin pienestä. Tuossa vanhassa on se hyvä puoli, että voi ottaa keskellä olevan nahkahihnan pois ja kaari sellaisenaan on hyvä tuki pidemmän aikaa, jos lapsi ei ole kova kiipeilemään jolloin kaaren ehkä haluaa ottaa aika aikasiin pois joka tapauksessa. Uusi on mun mielestä rumempi, mutta itse vannon sen nimeen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, tervetuloa mukaan ja kiitos kommentistasi!

      Ihan samoja asioita olen miettinyt minäkin ja onhan siinä varmasti syynsä minkä takia Stokke on uudistanut Babysettinsä tiukemmaksi ja tukevammaksi, jotta lapsi varmasti pysyy tuolissaan kun sehän siinä kuitenkin on ideana! :) Uusi on tosiaan munkin mielestä yksinkertaisesti muovisempi ja rumempi, mutta minkäs teet... Hieman kallistun kommenttisi jälkeen kuitenkin tuon uuden kannalle.... Hmm...

      Poista
  2. Tuo uus babysetti on tosiaan tukevampi, mutta esim. meidän vähän pullukampi (+10-käyrällä kasvava) esikoinen ei siihen mahtunut enää n. 10kk ikäisenä, kun kokeiltiin kaverin luona. Tää kakkonen tuntuu olevan vähän hoikempi, joten toivon että se mahtuu, kun tuo kyseinen kapistus meilläkin nyt on.

    Meillä on myös tuo newborn-setti, ja vaikka sitä vähän epäilinkin, niin on sitä tullut käytettyä. Lähinnä tosin sillon kun syön itse aamupalaa, muuten vauva on sylissä tai lattialla. Tai nukkuu. Meidän päällisessä on muuten kyllä palloja ja siellä täällä sydän. Ja meillä on vihreä, tykkään kovasti. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä veikkaan, että koiraperheessä tuollainen ylsö nostettava sitteri tulee olemaan aika korvaamaton, että voin edes hetkeksi kääntää pääni pois lapsesta!

      Ja on siinä päälisessä tosiaan niitä palloja ja sydämiä, tarkistin oikein asian sun kommentin jälkeen kun jäi häiritsemään ;) Se vihreä olis kyllä niin keväisen pirteä!

      Poista
    2. Meillä on 30-kiloinen erittäin pöhkö koira, se ei oo ikinä kasvanut aikuiseksi vaan on ihan yhtä aivoton ja villi ku pentunakin. Hyvin se kuitenkin osaa vauvaa varoa, osas jo esikoistakin vaikka oli silloin vasta vuoden. Yhden kerran vahingossa astui vauvan päälle, onneksi vauva oli sillon jo reilusti yli puolen vuoden, ettei mikään ihan pikkukirppu enää ollut. :) Että kyllä ne koirat osaa! Mutta joo, onhan tuo ihan mukava just siinä mielessä, että uskaltaa hetken katsoa muualle. Mulla lähinnä pelkona esikoinen ja sen riehumiset, koiraan luotan enemmän. :D

      Poista
  3. mun kaveri sanoi että hänen hoikka tyttönsä pääsi tuossa vanhassa babysetissä kääntymään, meillä on tuo uusi ja poikakin on kyllä niin tuhti ettei millään tuossa käänny, hyvä kun saadaan pois :D mutta tosiaan, omaa kokemusta tuosta vanhasta ei ole (eikä uudestakaan vielä montaakaan kertaa) mutta olisin silti jotenkin uuden kannalla.

    ja noista väreistä, jotenkin vihreä näyttää ainakin omaan silmääni kivoimmalta :) sopii tytölle ja pojalle, jos tulevaisuutta haluaa ajatella (vaikka helppohan tuo pelkkä pehmuste on uusia).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pehmuste on helppo tosiaan uusia, mutta vihreä olisi unisex väri ajatellen sitä seuraavaakin lapsukaista :)

      Kyllä mä nyt olen tainnut itsekin tuohon uuteen Baby-settiin päätyä... Onpahan ainakin pienemmälle lapselle tukevampi. Ja isompana toivottavasti sitten jo pärjää ilman tukikaarta kokonaan?

      Mutta nyt olen vielä alkanut miettiä josko tuon babysetinkin ostaisi jonkun muun värisenä?! Mä oon just tällanen edestakassoutaja-tyyppi ;))

      Poista