keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Pitkästä aikaa, rv 32+4

Ja kun odotuskalenteri kerran aamulla "käski", niin piipahdin tänään Hulluilla päivillä :) 
Sekä tietysti Popilla!


Tällaisia juttuja löytyi:
Hullareilta mukaan tarttui Peakin hupparit Isännälle ja itselleni, Nameit:n harsopaketti ja Pentikin neulelelut beibelle (tai toinen saattaa mennä lahjaksi), sekä tuikitärkeä ja erikoinen Daim Fasupalapussi! Ai niin ja 2kpl voiveitsiä ;) 

Popilta (Flamingopäivien aleista -30/-50%) mukaan tarttui 50cm punaoranssi collegehaalari alkukesäksi, pinkkivalko-raitainen t-paita kokoa 68 (varmaankin vaikka valkoisen bodyn kanssa käytettäväksi, kun osuu talviaikaan) sekä ihana sydän/multiraita-sukkaparipaketti!

Hullareilla ei kyllä kovin kummoisia tarjouksia ollutkaan... Tai ei ainakaan osunut silmääni lehtisessä. Tuntuu, että tarjoukset ovat vuosi vuodelta jotenkin jämähtäneet samoihin (vaikka en olleenkaan pistä pahakseni mm. noiden Peakin huppareiden suhteen), mutta ei sieltä mitään enää kovin erikoista ja erityisen edullisesti saa... Tai no, onko Stockalta ikinä saanut mitään oikeasti edullisesti? ;) 

Mutta joo, perjantai-iltana aion vielä varmaankin Hullareilla piipahtaa. Paras aika shoppailla onkin silloin n.klo19-21, kun kaupoissa ei oikeasti ole ketään verrattuna päiväruuhkiin tai muiden päivien iltoihin! 

Ja kuten huomaatte, niin blogihiljaisuus on vihdoin rikottu! 
Johan tässä ehtikin taukoa tulla :) On ollut niin kiirusta kaiken mukavan tekemisen ja kavereiden treffaamisen kanssa, ettei ole paljoa koneella ehtinyt istua. 

Masuneiti potkii kovasti, erityisesti puolen päivän aikaan, ennen kuin syön lounasta sekä "päiväunisiestan" jälkeen iltapäivällä. Iltaisin neiti on oikein mukavan rauhallinen, juuri silloin kun itsekin haluan oikein keskittyä rauhoittumiseen! 
Toivottavasti vastaavanlainen rytmi säilyy myös sitten syntymän jälkeen :) 

Täällä siis kaikki hyvin <3 

Muhkeat muodot omaava Harriet-mamma &
peppua kovasti puolelta toiselle sheikkaava beibe Elli ;)

4 kommenttia:

 1. Mukavaa kuulla sinusta pitkästä aikaa. Olin jo vähän huolissani, kun olit niin kauan hiljaa.

  Toivoisin että en olisi nähnyt tuota Daim-Fanipalapussia... Iski heti suunnaton himo.

  Toivottavasti tuo maha-aktiivisuus ei meillä merkitse saman jatkuvan vatsan ulkopuolellakin, koska poika on erittäin aktiivinen ympäri vuorokauden. Tuntuu että ei nuku riittävästi, kun tuntuu koko ajan pyörivän ja "sätkivän". Tai sitten hän on vaan yhtä levoton nukkuja kuin isänsäkin. :) Öisin kun käy vessassa, niin on välillä vaikea saada uudestaan unen päästä kiinni, kun poika herää ja aloittaa muljaamisen.

  VastaaPoista
 2. Yhdyn Annikan kommenttiin. :)
  Ihana kuulla, että kaikki on hyvin. <3

  VastaaPoista
 3. Annika ja Pingu, täällä ollaan ja kaikki tosiaan oikein mallikkaasti!

  Daim-fanipaloja ei tarvitse suositella :( Tavalliset ovat parempia! ;))

  VastaaPoista
 4. MInäkin hain fanipalapussin, kun bongasin täältä että sellaisia on tarjolla, mutta mikä pettymys, ei ollu kuin pari kolme krokanttia / pala !!! Joutuu varmaan tänään hakemaan itselleen oikean Daimin :) :)

  VastaaPoista