perjantai 27. huhtikuuta 2012

Tj 6 viikkoa, rv 33+6

Herttileijaa no niimpäs onkin! Enää 6 viikkoa laskettuun aikaan!

Raskaana oleva ystäväni saavuttaa huomenna täysiaikaisuuden viratanpylvään raskaudessaan ja tuntuu siltä kuin tulisi synnyttämään ihan lähiaikoina! En siis ole varma tuntuuko hänestä siltä, mutta oma mielikuvani sanoo niin... Viikot sanovat niin?!

Meidän beibehän tulee olemaan täysiaikainen juurikin ystäväni laskettuna päivänä :) Hurjan jänniä aikoja elämme siis!! Vaikka eihän sitä ikinä tiedä vaikka oltaisiin samaan aikaan peräti synnyttämässä?! Me hieman etuajassa ja he jälkijunassa?

Pienen pientä söpöä vauvanvaatepyykkiä olen tässä pessyt koko viikon, pikku hiljaa... Pinnasängyn pahvilaatikon saimme jo kannettua yläkertaan, mihin se aikanaan pitäisi myös kasata... Vaatekaappia pitäisi vielä järkkäillä melkolailla, ennen kuin mulla on paikka mihin ne kuivamassa olevat vauvanvaatteet laitetaan... Pikku hiljaa, pikku hiljaa :)

Upeita hyväkuntoisia pinnasängyn lakanalöytöjä tein viime viikolla kirppareilta muuten! Ostin vaaleanpunaiset Pentikin lakanasetin aluslakanoineen 8€:lla ja sellaisen luomupuuvillaisen vaaleanpuna/valkoraidallisen lakanasetin löysin Stockan outletista hintaan 25€ kun olin jo aikonut sellaisen mennä samalla reissulla ostamaan Vauvapisteestä hintaan 45€! Ja se olisi jo siellä ollut jossain -10% alessa tuohon hintaan ;) Rakastan hyvien löytöjen tekemistä!!

Mutta lisää valmisteluista... Turvakaukalon voisi ehkä ihan lähiaikoina ottaa pois paketistaan...? Se on kuitenkin yksi niitä ensimmäisiä mitä vastasyntyneen kanssa sairaalan tarvikkeiden jälkeen kaipailee :) Pitäisköhän nekin pehmusteet/kankaat käyttöönottopestä??

Onko muita muuten menossa Lapsimessuille? Mitäköhän löytöjä sieltä voisi tehdä? ;))

-Harriet ja kiltisti raivotarjonnassa jo melko pitkään ollut pikkuzumbailija eli peppuaan puolelta toiselle heilutteleva Eltsu ;)
Ps. 4 uutta sähköpostiakin, jep jep! :) 

1 kommentti:

  1. Ei hitsi, miten nopeasti aika menee!! Eip ole paljon enää jäljellä.

    ja sama täällä, hyvät löydöt piristää mieltä aina huolella! :) meillä on suunnitelmissa mennä lapsimessuille, mutta ottaen huomioon, että Tyyppi on nyt viikon ajan nukkunut tosi huonosti (peukut pystyyn, että kaurapuuro is the answer), niin saa nähdä riittääkö energiaa.

    VastaaPoista