perjantai 20. huhtikuuta 2012

Turvottaa, rv 32+6

Suonenvedot ovat helpottaneet ihan selkeästi ilmojen lämpenemisen myötä. Edelleen silloin tällöin öisin kramppaa jompikumpi jaloista, mutta pystyyn pomppaamalla kun saan painon jalan päälle niin helpottaa samantien.

Sen sijaan olen nyt tutustunut ihan uuteen raskausvaivaan... Nimittäin turvotukseen!

Aluksi se oli lievää, tai no edelleenkin itse turvotus on mielestäni lievää, mutta sen seurauksena ilmaantunut käsien puutuminen ei missään nimessä ole enää lievää!

Heräsin jokunen aamu sitten molemmat kädet puutuneina, mutta pieni ravistelu ja jumppa palautti tunnon niihin. Nyt vaiva on pahentunut päivä päivältä! Eilen käsiä (välillä jopa koko käsivarsia habaan asti pisteli ja turvotti!). Vettä olen yrittänyt juoda reeeeilusti ja suolaista ruokaa nyt en muutoinkaan syö. Paitsi satunnaiset mäkki/hese-retkahdukset ;)

Varasin itselleni niskahartia-seudun hieronnan, josko se laittaisi veren kiertämään? Ja toisaalta meinasin tänään kokeilla auttaisko rakas ystäväni Zumba parantamaan verenkiertoani yläkropassa :) Katsotaan katsotaan!

-H&beibe E

2 kommenttia:

 1. Joko sulla alkaa olemaan perhosia vatsassa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Heidi, perhosia ei oikeastaan vielä ole ilmaantunut! Tuntuu, että tässä on vielä niin monta asiaa mitä pitää saada hoidetuksi ennen kuin beibe voi syntyä, etten ole synnytystä ehtinyt jännittämään.

   Enkä sitä siis muutenkaan jännitä. Luotan siihen, että kaikki menee omalla painollaan :)

   Poista