sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Sairaalakassi, rv 30+1

Nytkö se jo pitäisi olla pakattuna?! 
Mitä sinne edes pitää ottaa mukaan?

Pitäis pikku hiljaa edes päästä aloittamaan pikkuneidin vaatteidenpesu-operaatio, 
mistä olen oikein innoissani! Neiti saa ihan oman lipaston omille vaatteilleen :)

Ja vaatteiden pesuunhan multa nyt aikaa löytyy ihan yllin kyllin, 
sillä epävirallinen varhennettu äitiyslomani on nyt virallisesti ALKANUT!!

Maha on iso (ja ei, ei ole kaksosia tulossa, ihan vaan yksi näin aluksi ;)) mutta ei se onneksi menoa kovinkaan paljoa vielä hidasta. Hyvin onnistuin (pienen puhinan avustuksella) jopa sovittamaan kenkiä kuluneella viikolla ;) Hemoglobiini on koko raskauden ajan ollut todella hyvä, joten sekin on auttanut jaksamaan!

Jee, mammalomaa wohoo!!!

-Harriet ja MasuElli

5 kommenttia:

  1. Ja tämä 4 kk vanhan jäbän äiti neuvoo, vaikka sitä energiaa riittäkin nyt vaikka kuinka, niin LEPÄÄ LEPÄÄ LEPÄÄ... :)

    Meillä kun Tyyppi on nukkunut tähän mennessä enemmän hyviä, kuin huonoja öitä, niin kun tulee muutama huono yö putkeen, niin se valitettavasti hieman v-ä-s-y-t-t-ä-ä.

    VastaaPoista
  2. Mulla oli tuo sama ohjelma iPhonessa raskausaikana ja hieman huvitti juuri tämä kohta :). Ylläolevaan postaukseen kommentoiden kuusikuukautisen äitinäbsanon, että lepäät sinä kuinka paljon tahansa odotusaikana niin jos vauvan synnyttyä väsyttää niin se väsyttää eikä sillä ole mitään tekemistä synnytystä edeltävän levon kanssa ;). Mutta kannattaa silti ihan loppuvaiheessa levätäkin, mutta sinne on vielä aikaa :).

    VastaaPoista
  3. ounou! meillä ei ole vieläkään sairaalakassia pakattuna, taidankin alkaa pakkailemaan :)

    VastaaPoista
  4. kivaa lomaa! nyt se vielä on sitä ihan oikeasti ;)

    mullakin oli koko raskausajan hemoglobiini tosi hyvä enkä joutunut syömään rautaakaan ollenkaan. sit yhtäkkiä synnytyksessä (ihan normisynnytys ei edes sektio) menetin sen verran verta et se olikin niin alhainen etten saanut kävellä moneen päivään vaan mua kärrättiin pyörätuolilla.. ja sit toisena päivänä synnytyksestä ne pisti mut pihalle sairaalasta rautatabletit kourassa, vaikken pystyssä pysynyt vieläkään :D

    VastaaPoista