keskiviikko 7. joulukuuta 2011

ei hyvää ilman huonoa, rv 13+4

Aamulla kävin vielä iloisin mielin toisella neuvolakäynnilläni ja kuuntelimme ensimmäistä kertaa sydänääniä!! Ihana, tomera pieni masukki pumppaili siellä kovasti menemään. Sydänäänet löytyivät helposti ihan alavatsalta ja sykkeet pyörivät siellä n.144-157 lyöntiä minuutissa.


Nyt on jo pitkään mennyt niin hyvin, että pitihän sitä vähän jotain huonoakin tulla välillä vastaan...


Kauan odotettu työsopimukseni jatkon selviäminen ratkesi tänään... Kun esimieheni ilmoitti, ettei työsopimustani voida uusia ollenkaan.

Määräaikainen sopimukseni päättyy 31.12.2011. Jonka jälkeen olen sitten ilmeisesti työtön.

Kuka haluaisi palkata mut 4 kuukaudeksi? Äitiysloman olisi tarkoitus alkaa toukokuun alussa.
Minkälaiseen hommaan olisin valmis vain 4 kuukaudeksi, huomioon ottaen kasvavan vatsan ja sen mahdollisesti mukana tuomat työntekoa vaikeuttavat tekijät?

Ainahan mulla on ne keskeneräiset merkonomi-opinnot mitä voin jatkaa...

Pohdinnat jatkuvat.
Elämä jatkuu.

-H

5 kommenttia:

 1. Hurjan kurjaa, ettei työsopparia jatkettu.. :( Tiedän niin ton tunteen.

  Tsemppiä hurjasti loppuvuoteen, uskotaan että asiat kääntyy kohta taas parempaan, ja pikkutyypillähän on kaikki hyvin, sulla on ihana mies ja hauvat :)

  VastaaPoista
 2. Voi ei! :( Pääasia kuitenkin, että pikkuisella on kaikki hyvin. On tosiaan hankalaa saada mitään noin lyhyeksi aikaa. Ehkä sitten tosiaan pitää saada opintoja vähän etenemään.

  VastaaPoista
 3. Juu, pikkuisella kaikki hyvin ja muutenkin elämä on niin mallillaan, että en jotenkin viitsi edes liikaa lannistua näistä työasioista. Harmittaa kovasti että joudun jättämään mukavat työkaverit ja kivan, haasteellisen työn, mutta elämä jatkuu! :) Kyllä tästä vielä eteenpäin mennään, niin kuin mummokin lumessa!

  VastaaPoista
 4. No voi vitsi miten kurja uutinen. =/ Toisaalta, voisiko sitä nyt keskittyä sitten vaan tulevaan elämänmuutokseen 178-prosenttisesti?

  VastaaPoista