perjantai 9. joulukuuta 2011

elämä on, rv 13+6

Viime yönä vielä pyöriskelin tuskissani sängyssä ja vatvoin ja pohdin ja mietin ja harmittelin ja ärsytti kaikki työasiat! N. 4 tunnin yöunien jälkeen aamulla odotti onneksi rentouttava hieroja-käynti ja kummasti asiat taas selkeytyivät. Ja ihana puhelu oman äitini kanssa auttaa aina tilanteessa kuin tilanteessa! 

Tai noh, ajatuksia selkeyttivät jo eilen töiden jälkeen nautiskelemani jalkahoito ja intialainen päähieronta. Tänään aamulla tosiaan se perinteinen niska-/hartia-/selkähieronta ja iltasella odottaa vielä kasvohoito! Olen tässä syksyn aikana murehtinut, että en ehdi käyttää kaikkia Hairstoren lahjakortteja ja nyt ahkeroin oikein urakalla (vitutuksen voimalla) ja varasin heti työsopimuksen olemattomasta jatkosta kuultuani ajat kaiken maailman hoitoihin piristykseksi!! Suosittelen! 
Hairstoresta siis muuten aina joulun alla 2 lahjakorttia 1:n hinnalla!! Eihän niitä voi olla ostamatta! Ainoa koukku on, että toinen lahjakortti on käytettävä alkuvuodesta tammi-huhtikuussa ja toinen on sitten voimassa reilun vuoden ostopäivästä, eli seuraavan vuoden loppuun asti. Suosittelen lämpimästi, näitä olen tosiaan hyödyntänyt jo monena vuonna! Kaikki kampaamokäynnit, hieronnat, aromakylvyt, kosmetologihoidot jne. Käykääpä kurkkaamassa

Nooh, elämä on tosiaan jo jatkunut "potkujen" jälkeen, vaikka vielä pitäisi 14 päivää virallisesti istua töissä. Motivaatio töiden tekoon on kyllä aika nollassa, eli lähinnä istun täällä suunnittelemassa kaikenlaista kivaa alkuvuodelle. Luvassa on jo mm. mammajooga-kurssi sekä aikuisopiston järjesteämä kurssi vauvan ensimmäisen vuoden ruokasuosituksiin ja itsetehtyjen soseruokien tekoon :) 

Vielä pohdin josko ilmoittautuisin aikuisopiston muillekin kursseille... 
Olen aina halunnut oppia neulomaan, erityisesti haluaisin osata tehdä villasukkia! 
Kuva lainattu täältä
Ja karjalanpiirakoiden tekoa voisin myös mennä opettelemaan, samoin voisin haluta maistella tieni monipuolisten, terveellisten ja herrrrkullisten itsetehtyjen sämpylöiden maailmaan! Miltäs kuulostaa? 
Kuva täältä
Elämä jatkuu ja jos ei töitä kuulu, niin ainahan voin harjoitella sitä kotiäidin roolia ja testailla erilaisia ruoantuoksuja kotona jo ennen kuin Enska syntyy! 

-H & hymyilevä masukki 13+6

Ps. On mulla työnhakukuviotkin koko ajan päällä, joten jos jotain varteenotettavaa tulee eteen niin aion aivan varmasti töitä tottakai alkuvuodestakin tehdä! Mutta mihinkään hanttihommiin en nyt yllättävänkään tilanteen takia aio ryhtyä. Ja omasta hyvinvoinnistani aion huolehtia asia nro.ykkösenä! Vauva on nyt tärkein, joten toistaiseksi MINÄ olen tärkein <3 Aika näyttää mitä uusi vuosi tuo tullessaan! 

Ihanaa viikonloppua kaikille lukijoilleni! 
Joita on muuten viime aikoina tullut lisää peräti kymmeniä, mistä teitä oikein tullut? ;) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti