perjantai 16. joulukuuta 2011

zumbafiiliksiä, rv 14+5

Olipas toistaiseksi elämäni rankin zumbatunti tänään! 
Masu on todella kasvanut kuluneen viikon aikana, voi pojat! Ja tytöt! ;)

Varmasti treenistä teki vaikeampaa myös koko töissä vietetty päivä, jonka jälkeen menin suoraan zumbatunnille. Viime sunnuntaina vielä, kun viimeksi olin zumbassa, oli olo ihan ok. Keskivartalosta tietenkin "tönkömpi" olo jo, mutta kuitenkin pystyin tekemään lähes kaikki liikkeet hyppyjä lukuunottamatta aika hyvin. Mutta tuolloinpa oli takana vain pitkät yöunet ja rauhallinen aamiainen. 

Nyt en ollut ihan varma olisinko yhdessä välissä oksentanut, luhistunut maahan, ripuloinut vai kärsinyt ummetuksesta?! Pidin yhden biisin verran sitten taukoa; kävin vessassa ja hengittelin keskittyneesti ja rauhallisesti hetken aikaa. Olo helpotti, mutta taitaa kyllä olla hyppyjen lisäksi nyt myös kierrot pikku hiljaa mennyttä elämää zumbatunneilla. 

Täytyy ehkä painottaa zumba toning tunteja, joissa meno ei ole ihan yhtä kovatahtista kuin tavallisilla tunneilla. Kiertojahan sielläkin tietysti on, mutta niitä voi sitten oman fiiliksen mukaan tehdä tai olla tekemättä. Ja kädet saisivat hyvää treeniä pikkupainojen kanssa! Jaksaisi sitten kannella pikkuista ensi kesänä :) 

Jos omistaisin kuntosalikortin, niin painottaisin tällä hetkellä treenejä ehkä spinningiin, venyttely/joogaan tai pallo- tms. kevyempiin jumppatunteihin. Ai niin, mutta onhan mulla se mammajooga kurssi alkamassa tammikuun alussa! Jes! 

-H & pyöristyvä pallukka 14+5 

Olen tasaisesti ottanut kuvamateriaalia nyt masustani aina lauantaisin, kun uusi raskausviikko on alkanut. Ylihuomenna voisin kuvitella jo julkaisevani jotain nähtäväksenne, sillä ero on taatusti myös teidän silmillänne nähtävillä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti