lauantai 31. joulukuuta 2011

Ja viikot poksuu, rv 17+0

Tänään alkoi 18. raskausviikko! Ihanaa! 

Viimeinen työpäivä oli eilen ja haikein mielin jätin kaikki mukavat työkaverit ja kiinnostavat työtehtävät taakseni. Toistaiseksi ei ole tietoa uudesta työpaikasta, mutta avoinna olevia työtehtäviä on kyllä tullut vastaan ja muutamiin olen hakenutkin. Aika näyttää saanko laittaa kotia kuntoon peräti seuraavat 5 kuukautta ennen vauvan saapumista, vai joudunko kärvistelemään jossain sekundäärisessä työpaikassa. 

Mutta uusi vuosi kolkuttaa jo ihan oven takana. 
Meidän masunkasvattelijoiden vuosi, vuosi 2012, eikö olekin ihanaa? 

Täällä on jo illan valmistelut aloitettu! Joulusiivous jäi vaan haaveeksi, mutta onneksi ei tarvinnut kotona villakoiria katsella vaan saimme nauttia anopin siisteistä ja pölyttömistä pinnoista ja valmiista ruokapöydästä :) Nyt vuoden vaihteen kynnyksellä olemme Isännän kanssa oikein panostaneet siivotessa liian suurelta tuntuvan kodimme puolesta ja tänään meille saapuvat ystävät, lapsineen ja koirineen vastaanotamme puhtaassa, lähes karvattomassa (kun niitä karvojahan kahdesta koirasta tulee heti imuroinnin jälkeen lisää!) ja pullan tuoksuisessa kodissa!

Luvassa on bile-mielessä rauhallinen ilta kun talomme valtaa 2 raskaana olevaa naista, 2 äitiä ja heidän 3 lastansa, meidän omat 2 ja ystäviemme 2 koiraa, sekä hieman enemmän bile-mielessä uutta vuotta mielellään vastaanottavat miehemme. Ihana ja vauhdikas ilta siis tulossa joka tapauksessa! 

Ja perään vielä pieni vilkaisu tämän hetkiseen masuuni. Kyllä se jo ihan selkeesti vauvamasulta näyttää! Ja niin saakin näyttää, kun kohtahan ollaan jo puolivälissä koko raskautta :) 


Kotivaaka näytti tänään 64,6kg, joten pyöreästi n. 2-3kg tullut lisää verrattuna aikaan ennen raskautta ja ensimmäisiin punnituksiin rv 9. Ei ollenkaan paha! Sitä paitsi kaikki se paino on kyllä tullut masuun ja rintoihin, muualla ei raskauden pyöristymistä vielä näe.

Ihanaa vuodenvaihdetta kaikille! 
Huomenna sitten uusi vuosi ja uudet kujeet ;)

-Harriet, jostainsyystäihanvarmapoikaolo(?) ja Ensio 17+0 

2 kommenttia:

  1. ensio <3
    ihanaa vuodenvaihdetta Harriet!

    VastaaPoista
  2. Beiben LA on Ension päivänä :)

    Ihanaa uutta vuotta myös sinulle rakas Pingu!!

    VastaaPoista