sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Festina Lente. Rv 17+1.

Festina Lente

Alkaneen vuoden mottoni.
Ei viitsi liikaa hötkyillä, mutta eteenpäin on silti ihana päästä. Alkukesä tuntuu vielä tässä vaiheessa olevan pienen ikuisuuden päässä, mutta hitaasti kiiruhtamalla, hyviä hankintoja pikku hiljaa tekemällä ja perheenlisäyksen valmistautumalla.... Toukokuussa varmaankin jo tuntuu, että aika on mennyt ihan yhdessä hujauksessa!

Mutta siis festina lente. Nautin olostani, liikun hitaasti ja rauhassa, fiiliksiäni tunnustellen ja hitaasti, mutta varmasti kohti kesäkuun alkua.

Ja beiben syntyessä tätä ohjettahan vasta pitääkin alkaa noudattamaan! Pikkumies (tai neiti?!) kertoo sitten oman tahtinsa minkä mukaan sitten kiiruhdellaan - tai hidastellaan!

Otetaan elämä vastaan sellaisena kuin se tulee. Ja omilla valinnoilla, voimme vaikuttaa tulevaan jo ennalta valmistauduttaessa. Ja asiat, joihin en voi ennalta vaikuttaa... Niin turha niistä on murehtia!

Kaikkea ihania asioita myös teille blogiystävilleni vuonna 2012! Kiiruhtakaa, mutta kaikessa rauhassa! Elämästä nautiskellen :)

Festina Lente. Ja Carpe Diem!

-Harriet ja kovastikovasti tänään masussa kutitteleva Enska <3

Ensimmäiset selkeät ja pidemmät kutitushetket tulivat muuten silloin jouluaattona. Sitä ennen tunsin ensin epäselviä kutituksia, jolloin taisin vain rapsutella vatsaani takaisin tajuamatta niitä liikkeiksi. Sen jälkeen ymmärsin ja aloin "kuuntelemaan" kutituksia. Pikku hiljaa beibe on alkanut juttelemaan enemmänkin, eli liikkeet ovat pidempiä ja kutitus jatkuvaa. Ihan joka päivä liikkeitä ei todellakaan ole, tai en kiinnitä niihin huomiota, mutta tasaisesti kutituksia ja joskus myös kuplintaa (joka tuntuu vielä ihan hassulta :)) ilmenee. 

2 kommenttia:

  1. Olipas se positiivinen ja letkeä postaus! Festina Lentestähän voisi tehdä vaikka itselleen taulun, niinkuin vauvoilla on niitä hymynaamoja hoitopöydän kupeessa, voisi itselleenkin tehdä vastaavia :)
    Onnea uudelle vuodelle koko perheelle!

    VastaaPoista
  2. Loistava idea Daeph! Ihanaa odotusta myös sinulle! Kiva kun kommentoit, niin löysin samalla oman blogisi :)

    VastaaPoista