keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Brio sing, rv 17+4

Kuten edellinen lastentarvikehaaveeni Stokken syöttötuoli, myös Brion Sing vaunut ovat olleet epävirallisella ostoslistallani jo kummityttöni syntymästä lähtien, tai ainakin olen enemmän ja enemmän vakuuttunut niiden kuulumisesta ostoslistalleni kuluneiden 3 vuoden aikana kun olen seurannut niiden toimintaa käytännössä! 
kuva täältä
Olen täysin vakuuttunut niiden täydellisyydestä meille ja todennut ne jo meidän käyttöömme sopiviksi. 

Ratas-osaa löytyy niin mattapintaisena mustana kuin hopeisenakin, kuten yllä olevista kuvista näkyy. 
En ole vielä ihan satavarma kummasta tykkäisin enemmän... Ehkäpä hopea on jotenkin raikkaampi? 

Mutta vaikein päätös mielestäni vaunujen suhteen on väri/värit tai... 
Musta on aina musta. 
Black never goes out of style. 
Ja minä en ikinä kyllästy mustaan! 

Ja heijastimilla, hoitolaukulla ym. vaunuihin saa kyllä tuotua väriäkin. 
Ja musta sopii takuuvarmasti niin tytölle kuin pojallekin, nyt ja tulevaisuudessa. 

Mutta... eikö nämä olekin ihanat?? Jos meille tulisi tyttö, niin saatan mennä ihan hulluksi shoppailujen suhteen! Nämä ovat kylläkin jo kuluneitten vuosien (2009?) värimallistoa, jota ei ole löydettävänä kuin korkeintaan käytettynä jostain. 
kuva täältä

Ja tällä hetkellä tumman sinistä saisi oikein mukavaan alehintaan
Taitaa olla viime vuoden väri, joten on alessa antamassa tilaa vuoden 2012 väreille. 
kuva täältä
Jos tulokkaamme on poika, niin voisin hyvin harkita myös tuota tumman sinistä värinä.

Mutta toisaalta musta on aina musta. 

Singien ainoa huono puoli on mielestäni se, että niihin ei saa sisaruslautaa. Eli siis jos haaveilisimme toisen lapsen yrittämisestä muutaman vuoden sisällä ensimmäisen jälkeen (todella ajankohtainen aihe, heh) mutta siis tuossa tapauksessa joutuisimme varmaankin ostamaan toiset vaunut/rattaat Singien tilalle... Ehkä ei pitäisi tällä hetkellä edes miettiä asioita noin pitkälle, mutta... That's me! 

En kuitenkaan usko, että kyseinen miinuspuoli on listallani niin iso, että valitsisin jo tässä vaiheessa jotkut muut kuin Singit.  - Hattie & Blackie 17+4

7 kommenttia:

 1. Hei,

  minkälaisessa ympäristössä liikut rattaiden kanssa? Nuo pienet kääntyvät etupyörät voivat aiheuttaa ongelmia, jos tarkoituksena on liikkua esim. pururadan tyylisillä lenkkimaastoilla ja varsinkin talven sohjolumessa ne voivat olla vähän hankalat. Mutta kauniit nuo ovat! :) Jos liikkuu enemmän kaupunkimiljöössä niin nuo pyörät eivät varmaan ole haitaksi.

  Eikä kaikki välttämättä ole sitä mieltä, itse olen kokenut hyväksi suuret pyörät sekä edessä että takana. Myös heittoaisaa olen käyttänyt ekalla lapsella paljon. :)

  VastaaPoista
 2. Itse suosittelisin väriksi jotain neutraalia, sillä et varmaan halua jättää vaunujen ostoa siihen kunnes vauva syntyy ja tiedät sukupuolen 100%:n varmaksi :) Samoin vaunuostos on aika kallis hankinta joten jos eka lapsi olis tyttö ja toinen poika, tulisi aika tyyriiksi ostaa toiset vaunut vaan sen takia että väri on väärä. Ja sitten vielä sellainenkin juttu kuin edelleenmyyntiarvo, eli neutraalin sävyisiä vaunuja saa helpommin kaupaksi kun oma käyttö on ohi.

  Musta on aina musta :) Itse otin harmaat kun mustasta kissankarvat suorastaan loistaa esiin.

  VastaaPoista
 3. Kannattaa harkita samantyylisiä (mutta ehkä kalliimpia?) Baby Jogger City Selectejä, jos toinen lapsi on suunnitelmissa parin vuoden sisään ekasta. http://www.ozbaby.fi/tuote/baby-jogger-city-select-sisarusrattaat/BJ81260/ Meillä lapsilla on ikäeroa kaks vuotta ja 6 päivää :D eikä kyllä pärjättäis millään pelkällä sisaruslaudalla, vaan toinenkin istuin on ihan ehdottomuus. Noissa on kans pienet etupyörät ja ollaan ihan hyvin kuljettu vähän siellä sun täällä, myös auraamattomilla teillä. Tuplakäyttökokemusta on vasta tältä viikolta, mutta ainakin kaupunkikäytössä toimii. Noihin saa myös mm. Gracon kaukalon adapterilla kiinni, ominaisuus jota minä ainakin arvostan. (Kaukalon raahaaminen on ihan vihoviimeistä hommaa, ainakin jos auto on kauempana ku kymmenen metrin päästä ulko-ovesta.) Nuo on tosiaan hyvin paljon samanlaiset ku nuo Singit ja on tosi laadukkaat.

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikille kommenteista! Taidan jatkaa vaunuasiaa ihan omassa postauksessa ja vastata samalla kaikkiin kommentteihinne. Kiitos hyvistä ajatuksista!

  VastaaPoista
 5. meillä on juurikin nuo siniset singit. ja mun mielestä se on värinä sellainen että sopisi myös tytölle. me tilattiin omamme jo hyvissä ajoin ennenkuin tiedettiin kumpi on tulossa. toi on sellanen farkunsininen, joten mä enemmänkin ajattelen että se on ns. klassinen väri niinkuin musta, ruskea tai beige. meillä on myös brion primo-kaukalo, joka menee sit tuohon runkoon esim. kauppareissulla tosi kätevästi.
  pienemmät etupyörät ei ole meillä olleet ongelma, edes nyt kun on ollut enemmän lunta ja sitä loskaakin. toisaalta mä en myöskään ole mikään vaunulenkkeilijä.. mutta siis, perusreissut on onnistuneet ihan mainiosti. ne sais myös lukittua, jokka helpottais juurikin "huonoissa" maastoissa kulkemista, mutta eipä ole vielä kertaakaan ollut tarvetta.

  VastaaPoista
 6. Hei! Törmäsin blogiisi etsiessäni kuvia ko. vaunuista. Meille ne ovat tulossa lähipäivinä :) Lähinnä kiinnostuin blogistasi, koska meille on tulossa esikoinen 10 vuoden lapsettomuuden jälkeen, raskausviikkoni ovat nyt 26+1. Jos haluat lukea raskausblogiani, löydät sen osoitteesta http://rakassalainenpaivakirjani.vuodatus.net ja salasana on supernainen.

  VastaaPoista
 7. Moikka! Olin tekemässä omaan blogiini koostetta vauvan tarvikkeista (odotan siis toista lasta ja kokoan tarvikkeita joita olen todennut tarpeellisiksi meille) ja eksyin tänne blogiisi kun googletin brio sting. Meillä oli esikoisella jo tuo Brio primo turvakaukalo joka siis sopii tuohon sting rattaisiin suoraan, ja vaikka meillä ei ollut noita rattaita niin voin kyllä suositella. Olisin monet kerrat kaivannut sitä helppoutta kun kaukalon saa suoraan vaunuihin kiinni, joten suosittelen ehdottomasti investoimaan niihin. Tsepttiä odotukseesi, taidanpa jäädä seuraamaan!
  -N-

  VastaaPoista