tiistai 3. tammikuuta 2012

tripp trapp, rv 17+3

Saako tässä vaiheessa viimeistään haaveilla kodin sisustuksen muuttamisesta, ennen lapsen tuloa? 

Stokken Tripp Trapp tuolista olen haaveillut jo parisen vuotta, siitä lähtien kun kummityttöni syntyi! Hänellä on kaunis violetti Tripp Trapp, vihreä/valko-raidallisilla pehmusteilla. Eli siis täydellinen tuoli tuolle reippaalle pikku neidille! 

Meidän pikkuisen tuoli tulee väriltään olemaan pähkinä/tumma puu, keittiön ruokaryhmän värien mukaan. Pehmusteita voidaan sitten pohtia, kun tammikuun lopulla toivottavasti saadaan selville vauvan sukupuoli. 

Kuva täältä
Kuva täältä


Kuva täältä
Koiraperheessä tällainen ^ sitteri tulisi aivan varmasti tarpeeseen! 
Ja pääsisi pikkuinenkin sitten osallistumaan ruokapöydän tapahtumiin, kuten kaikki muutkin ihmiset. Äitikin voisi tällaisen avulla haaveilla mahdollisesti rauhallisesta ruokailuhetkestä :) 

Kuva täältä

2 kommenttia:

  1. Olen kuullut huhuja, että vuoden alusta ei saisi enää kertoa sukupuolta. Joku EU:n uusi sääntö. :( Täytyy sitten toivoa, että itse osaisi sen sukupuolen katsoa, jos näin tosiaan on. Itselläni on ensi viikolla rakenneultra ja yritän kyllä kysyä. Mies oli sitä mieltä että odottaisimme toukokuuta, mutta itse olen kovin malttamaton tietämään jo nyt. :)

    VastaaPoista
  2. ^Mä en todellakaan malta odottaa kesäkuun alkuun saadakseni sukupuolen tietoon! Hyvä jos maltan seurtaavat 3 viikkoa, että olis se rakenneultra, haha!! Onhan noita huhuja kuulunut jo useamman vuoden ajan,mutta kyllä sitä odottajat vaan kummasti saa selville kumpi on tulossa, eli ihan täydestä usko moiseen sääntöön... Saas nähdä!

    VastaaPoista