tiistai 31. tammikuuta 2012

pelottavan konkreettista, rv 21+3

Verona juuri tuohon edelliseen vaunu-kirjoitukseeni kirjoittelikin, että isompien hankintojen myötä pikkuisen saaminen todella konkretisoituu ja olen tässä viime päivinä huomannut, että... Ehkä vähän liiankin paljon!

Olin tosiaan henkisesti varautunut, että vaunujen toimituksessa saattaisi kestää, joten vaunu-pahvilaatikoiden olemassa olo autotallissa on jopa jotenkin hieman pelottavan konkreettista! En ole niitä käynyt edes katsomassa lauantain jälkeen ;)

Kovasti kyllä sormet syyhyävät päästä vaunujen kimppuun, mutta jotenkin järki sanoo vastaan... Vaikka pitäähän niitä testailla ja kasailla ja koota ja vaikka mitä ennen kuin on vauva kainalossa, mutta.... Kun siihen on vielä niin kovasti aikaa!

Mutta on ne niin ihanat!!

Tämä on ainoa kuva, jonka olen löytänyt berry-värisestä kopasta mustan rungon kanssa. Istuinosan väri kun päättää rungon värin ja berryä istuinosaa myydään vain valkoisen rungon kanssa, niin niitä kuvia ei yksinkertaisesti ole saatavilla! Meillä kun se istuinosa on siis musta ja mustalla rungolla.

Enkä enää edes löydä sitä sivustoa mistä tämän kuvan eilen löysin... Eikä jostain syystä edellisen postaukseni linkkikään toimi kys. kuvan sivuille, hmm... Mutta ah niin ihanat nämä ovat! I'm in love! Näissä pääsen kärräilemään pikkuruista sitten koko loppuvuoden ainakin! Jee!

Tässä vaiheessa pitäisi ennemminkin vertailla niitä vauvavakuutuksia/syntymättömän lapsen vakuutusta ja päättää, että mistä sellainen otetaan. Ehdottomasti sellainen siis otetaan, ihan vaan varmuuden varalta. Toivottavasti sille ei tule käyttöä, mutta henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että mielummin maksan etukäteen säännöllisesti kuin kerralla yllättäen isojakin summia jos hätä sitten yllättää.

Eli nyt siis pohdinnassa otetaanko se tämän hetkisestä vakuutusyhtiöstämme vai kilpailutetaanko kaikki vakuutuksemme ja siirretään koko potti jonnekin muualle? Olemme olleet vakuutusyhtiöömme hieman tyytymättömiä ja kuulleet muiden vakuutusyhtiöiden palvelusta ja toiminnasta parempaa, joten olemme jo pari kuukautta suunnitelleet kilpailuttavamme kaikki vakuutukset kerralla. Mutta on se kumma kun asia ole edennyt itsestään...

Miksi en tehnyt tätä silloin kun en ollut töissä ja oli kaikki päivät aikaa istua koneella, soitella eri yhtiöihin tai vaikka piipahtaa heidän toimipisteissään?!

Ja tässä vaiheessa voisi myös suunnitella tulevaa masukuvausta :) Johon olen jo joululahjaksi itselleni, ostanut lahjakortin. Pitäisi päättää päivä ja aika, varata ne! Miettiä missä kuvia otetaan, mitä laitan päälleni, minkälaista rekvisiittaa ;)

Ja ensi viikolla on muuten taas neuvolakäynti, jossa mitataan ensimmäistä kertaa masun koko, otetaan hemoglobiiniarvo ja saan Kelan paperit mukaan! Jee, sitten konkretisoituu taas enemmän ja enemmän tämä odotus! Äitiyspakkauksen ottamista harkitsen vielä... En sinäänsä usko, että tulemme sitä tarvitsemaan sillä lähes kaikki mitä se sisältää (vaatteita, ulkovaatteet, makuupussin yms.), olemme saaneet kummilapsiemme jäljiltä tai hankkineet jo :) Tai mitä nyt kestovaippoja meillä ei ole (eikä taida tullakaan) ja kuumemittari, sekä veden lämpömittari yms pikkujuttuja puuttuu vielä. Mutta ei tässä vaiheessa kaikkea vielä tarvitsekaan olla?

Mitäs muuta sitä pitäisi tässä vaiheessa vielä tehdä? Muistaa? Ajatella? Suunnitella?

Näiden Brion keinutassujen olemassa olon kuulin ystävältäni ja olen jo unissani heijannut näiden avulla vauvan takaisin uneen ihan vain pinnasängyn laitaa hieman liikuttaen. Näin siis unta, että väsymys oli kova, mutta vauva vain ääntelehti sängyssään, eikä meinannut ollenkaan nukahtaa, kunnes itse puoliunissani ojensin käsivarteni yli sängyn laidan ja pikkaisen liikuttelin sitä heijatakseni sänkyä... Ja niin unemme sai jatkua! 
Brio keinutassut
Nämä asennetaan (eli ihan siis vaan asetetaan ja kiinnitetään ruuveilla) jokaisen pinnasängyn jalan alle ja se on siinä!

Olen muuten aika hurahtanut Brion ihanan selkeään skandinavisen muotoilun tuotteisiin, oletteko huomanneet? ;) Selkeitä designejä, pirteitä värejä, paljon muuntelumahdollisuuksia, arjen helpottajia ja toivottavasti myös kestävää laatua käytännössä. What not to like?

-H & neito rv 21+3

3 kommenttia:

  1. haluun kans tollaset keinutassut! Pitänee siis sittenkin hankkia myös brion sänky...:)

    Brion tuotteet on kyllä tosi ihania!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei taida kyllä vaatia Brion pinnasänkyä nuo keinutassut. Kunhan jalat ovat tarpeeksi paksut (ei kai ne pinniksissä voi kauhean paljon erota toisistaan?) niin keinutassut saa kyllä varmasti alle! Hinta noilla tassuilla on siis n.30eur luokkaa.

      Brion tuotteet on ihania, mutta ihana sekin ettei kaiken tarvitse pakosti olla Brio-Brio yhdistelmää :)

      Poista
  2. Ihana blogi sulla. Täytyy tutustua paremmalla ajalla enemmän :) t. Heidi

    VastaaPoista