lauantai 7. tammikuuta 2012

terkkuja kirpparilta, rv 18+0

Ja taas pyörähti uusi viikko käyntiin! Kohtapa ollaankin jo oikeesti puolivälissä! 

Painolukema yllätti aamulla, sillä se oli pompannut viikossa aikamoisesti (+1,4kg!) ja kyllähän sen nyt toisaalta taas masustakin on kyllä huomannut, mutta silti... Ihanaa!! Enkä omasta mielestäni ole mitään sen kummemmin syönyt. Mitä nyt niitä kiiwejä vetänyt joku 3 kpl illassa ;D Alkaa kieltämättä hieman jo hiipua niiden himo kun on vetänyt niitä niin paljon! 

Tänään olin kirpparilla myymässä kummilapsiemme äidin kanssa. Pääsin itse oikein mukavasti eroon kaappeja täydentäneistä aikalailla käyttämättömiksi jääneistä laukuista ja huiveista ja kaiken maailman koriste-esineistä (mm. häitä varten ostetuista koristekivistä?! Joita Isäntä hieman ihmetteli aamulla myyntikassejani kannellessaan, että kylläpä painaa, "onko täällä jotain kiviä?". Heh heh, no itsesiassa ON!!)

Plussaa tuli pari sataa euroa! Ja pari muovipussillista kummilapsillemme (3v kummityttöni ja Isännän 1v kummipoika) pieneksi jääneistä vaatteista, joistä "väärän väriset" saa kuulemma sitten palauttaa kun parin viikon päästä toivottavasti selviää se tulokkaan sukupuoli :) 

Kuvissa vain pieni murto-osa päivän saldosta: 

Ihan perus bodya, pipoa ja collegehousuja. Kokohaitari 50-74cm välillä. 

Johonkin kirjoitukseeni olikin tullut kommentti, että kuulemma vuoden alusta lähtien sukupuolta ei enää kerrottaisi ultrassa. Tällaisia huhuja olen kuullut jo useamman vuoden ajan, joten en oikein usko, että se on ihan kiveen kirjoitettu juttu. Tietenkään sukupuoliarvaus ultrassa ei ikinä ole 100% varma, joten täytyy lääkäreille jonkinlainen vapaus siitä suoda, mutta kyllä mun mielestä vuosi toisensa jälkeen lääkärit ovat oman veikkauksensa/lupauksensa sukupuolesta antaneet, edellyttäen, että vauva on sen ultran aikana suostunut näyttämään! 

Odottelemme rauhassa asian suhteen ja koska tiedän, että en malta odottaa kesäkuun alkuun sukupuolen selviämiseksi, niin mikäli tavan rakenneultrassa sukupuolta ei pystytä näkemään niin olemme Isännän kanssa ajatelleet piipahtaa 4D ultrassa sen jälkeen. 4D ultrassa himottaa uskomattoman hyvien kuvien näkeminen, rakenteiden jopa parempi tarkastelu kuin tavan ultrassa ja kaikkein eniten ehkä jännittäisi jo siinä vaiheessa nähdä todellisia piirteitä beibestä (kuten alla olevassa kuvassa)! Ja tietenkin se, että 4D:ssä sukupuolen pystyy toteamaan aika paljon varmemmin kuin normiultrassa, sillä siinä pystyy peräti näkemään munasarjat sen moniulotteisuuden ansiosta. Mutta siis aika näyttää... Mikään pakko meidän ei ole 4D:hen päästä. 
Kuva lainattu täältä

Ja kohta lähdetään leffaan ystäväpariskunnan kanssa. Onneksi ei muuten ole punnistusta huomenna aamulla, olis nimittäin varmaan aikamoinen suolapoppariturvotuslukema vaa'alla ja nähtävillä myös masunkasvunseuranta valokuvissa :D 

-Harriet & Tikru 18+0

5 kommenttia:

 1. Ainakin sillä vauvapalstalla, jolla olen, on kyllä kerrottu rakenneultrassa sukupuolia vielä vuoden vaihteen jälkeenkin. Meillä on huomenna rakenneultra. Mies kyllä oli sukupuolen utelemista vastaan, mutta itse haluan tietää. Saa nähdä kuinka käy. :)

  Minua kyllä pelottaa kovasti tuo rakenneultra. Mitäs jos siellä ei olekaan kaikki hyvin. Onneksi huomenna saa varmuuden. Vielä päivä pitää jaksaa.

  VastaaPoista
 2. Kaikki oli hyvin rakenneultrassa ja sukupuolikin kerrottiin. Oma arvaukseni meni nappiin. Nyt pääsee sitten ostamaan "oikeanvärisiä" vaatteita. :)

  VastaaPoista
 3. Oiii, onnea Annika!! Ihania uutisia!

  VastaaPoista
 4. Kumpaa teille nyt siis on lupailtu?? ;) Oon kauheen utelias ja innoissani... Meillä vielä viikko ja 1 pv ultraan!

  VastaaPoista
 5. Poika on tulossa. :) Kysyin vaikka mies oli etukäteen sanonut ettei välttämättä haluaisi tietää sukupuolta etukäteen, mutta oli sitten bongannut värkit, kun reisiluita tutkittiin. Minä en ollut huomannut mitään. :) Itselläni on ollut jostain syystä alusta asti poikaolo. Kätilö sanoi että äidinvaistot on yleensä oikeita.

  VastaaPoista