perjantai 25. marraskuuta 2011

itkuinen hormonihirviö, rv 11+6

Olen niin täynnä sitä työsopparin odottelua, että kävin tänään työterveyslääkärille itkemässä (kyllä, itkemässä) saikkua. 

Nuori lääkärimies saattoi ehkä saada jotain traumoja käynnistäni... Hän tervehti, kysyi minkä takia olen tullut... Sain 3 sanaa suustani; "puhki, poikki ja raskaana". Ja aloin itkemään. Järjetöntä hysteerista ja hormonaalista itkua, jonka lomassa yritin sepustaa kuinka ei mulla oikeesti mitään hätää ole, olen vain niin ärsyyntynyt työpaikan johdon saamattomuuteen jne. Lääkäri tiedusteli onko se varmasti todellinen syy tulooni... Näin jo mielessäni kuinka hän varmaan luuli, että mua pahoinpidellään kotona/töissä tai ties mitä?! 

Kyseli, onko kotona kaikki hyvin, ollaanko käyty jo ultrassa ja oliko vauvalla kaikki hyvin jne. Vastailin itkun sekaisin nyyhkytyksin, että kotona on kaikki ihan erinomaisesti ja ultrassa käytiin eilen ja masukillakin kaikki hyvin. Ihan vaan sen työstressin takia tulin; en jaksa, enkä halua piilotella raskautta, enkä halua osallistua duunin pikkujouluihin tänään. Ja kyllä, se uusittu työsoppari ratkaisi kaikki tämän hetkiset ongelmani! 

Niin pienestä se joskus on kiinni. Sain saikkua joulukuun alkuun. 
Tulipahan päästettyä höyryjä ja tyhjennettyä kyynelkanavia. Teki muuten todella hyvää! 

5 kommenttia:

 1. Voi Harriet-kultainen!! <3 onneksi sait hengähdystauon. täälläkin on tänään ollut alakuloinen päivä, ne kuuluu asiaan vaikka ovatkin syvältä. etenkin jos ei syytä alakuloon vaan löydy...

  VastaaPoista
 2. Good for you! Tällaisetkin sairaslomat ovat joskus tarpeen, vaikka suomalainen perusmoraali ymmärtää helpoiten sen jos on kuumetta se melkein 40 astetta ja sääriluu murtunut. Mutta tässä on yhtä lailla syytä ja tulee varmasti tarpeeseen.

  Hyvää lepohetkeä, taputtele masua ja kuuntele joululauluja! ;)

  VastaaPoista
 3. Ihana <3 täälläkin vierailee usein itkuinen hormonihirviö, eikä viikkoja ole kun vasta 6+3 ;D onneksi sait nyt saikkua :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos ihanat! Taitaa tää itkuisuus kuulua ihan normaalina osana raskautta asiaan.

  Kyllä se mullakin vaati sen, että olin työni tehnyt valmiiksi tämän kuun osalta, eli voin hyvillä mielin mennä vasta ensi viikon lopulla töihin :)

  VastaaPoista
 5. Voi sinnuu, mut hyvä että sait saikkua joten voit relata rauhassa. Ja tästä ne hormonien heittelyt kuule vasta alkaa ;)

  Ihanaa odotusta ja onnea tuosta hienosta niskapoimu-ultran tuloksesta!

  VastaaPoista