torstai 24. marraskuuta 2011

Ultrakuulumisia rv 11+5


Terveisiä Kättäriltä! 

Pikkuinen vastasi hyvin päiviä ja niskaturvotusta oli 1,1-1,3mm, eli ei mitään hälyyttävää. Saatiin ihana kätilö, joka kertoi koko ajan todella tarkkaan mikä on mikäkin ja kuinka hän näkisi niskaturvotuksen jo ihan silmällä kun on yli 12 vuotta noita "alieneita" ruudulta katsellut ;) Ultrasi ensin alakautta, josta saatiin todella selkeitä kuvia ja sen jälkeen vielä vatsan päältä tarkastellen niskaturvotusta. 
Aivan ihana kokemus!!

Kaikin puolin pikku alien vastasi viikkoja, ehkä päivän verran olisi kätilö aikaistanut laskettua päivää, mutta noin pienistä muutoksistahan ei laskettua aikaa siirretä. LA on ja pysyy siis 9.6.2012. Ja kuulemma vain n.3% vauvoista syntyy laskettuna päivänä...  Isäntä tälle todennäköisyydelle kovasti naureskeli ;) 

Tekonimestä ei vaan oikein vieläkään Isännän kanssa olla päästy yhteisymmärrykseen ;) Vaikka oltiin kovasti päätetty, että kun yhdessä nähdään pikkuinen niin päätetään kutsumanimi. Laskettuaika on Ension nimipäivänä ja siitä on omassa suussani jo muokkautunut Enska, joka kuvastaisi hyvin myös esikoista. Isäntä sen sijaan haluaisi kutsua "meidän pientä alienia" Masiksi, kun tavattiin Thaimaan reissulla sellainen todella suloinen pieni 3-vuotias Masi-poika. Sinäänsä hupsua, koska Isäntä on ehdottoman varma, että masussa on tyttö! Omat tuntemukset siitä vaihtelevat vielä viikottain... 

Aluksi olin ihan varma, että poika sieltä on tulossa kun pahoinvointi on ollut kuitenkin melko maltillista. Nyt on naama alkanut tämän viikon aikana kukkimaan ja näppyjä on jos jonkinmoista, että oiskohan siellä kuitenkin se Isännän ennustama tyttö?! 

Kävin ennen ultraa hieman shoppailemassa Espritin myymälässä. Löysin muutaman värikkään ruudullisen tunikan työvaatteeksi. Ostin ensimmäisen saman mallisen tunikan alkusyksystä M-kokoisena, -30% alerekistä löysin toisen tunikan pari viikkoa sitten, jonka ostin fiksuna tyttönä ennakoiden L-kokoisena (onneksi, nimittäin M-koko ei enää iltapäivisin peittäisi yhtään mitään!) ja nyt ostin 2kpl lisää L-kokoisia! Tunika on sen mallinen, että peittää todella tasokkaasti turvonneen/kasvavan vatsan, eikä housut purista kun pituus riittää "mekoksi", että alla voi pitää vain legginsejä. Tällä kertaa tunikat olivat -50% rekissä, niin pakkohan se oli uusia värejä satsata! 

Myyjä tiedusteli kohteliaasti, olinhan huomannut, että samaa mallia löytyy myös yksivärisenä. Saatoin ehkä hieman tökerösti vastata siihen, että "ne ovat liian läpinäkyviä". Tarkensin heti, että "ei siis kankaaltaan vaan kun ruudullisuus ja monivärisyys häivyttävät vaan paremmin vatsaa"... Sekin kuulosti omassa päässä hieman oudolta, joten jatkoin vielä selittämällä, että "kun pitää töissä vielä jonkin aikaa piilotella tätä kasvavaa vatsaa ja odotella, että saisivat uusittua työsopparin"... "Niin siis kun mä olen raskaana, en siis vaan lihonut. Kun eihän sillä lihomisella mitään merkitystä sen työsopimuksen kannalta olisi".. Voi luoja miten hävetti kun kävelin kaupasta lopulta ulos... 
Hih, taisi  ehkä vähän jännittää se ultra?

Mutta siis ei edelleenkään mitään uutta myöskään siitä työsopimuksesta. Huomenna aion olla "flunssaisena kotona". Illalla olisi duunin pikkujoulut, enkä yksinkertaisesti halua kohdata työkavereita ja selitellä heille minkä takia en juo. Ja varsinkin kun koko konsernimme johto on tulossa paikalle myös... Siinä voisi vakkaripaikka tai edes pitkä määräaikaisuus olla aika vaakalaudalla, jos nyt selviäisi, että olen raskaana... 


-H, Isäntä ja Alien

3 kommenttia:

 1. Enpä usko, että omista oloistaan voi millään tavalla päätellä vauvan sukupuolta. Nimittäin mulla ei ole ollut pahoinvointia nimeksikään (nyt rv 33) ja veljen kihlattu puolestaan oksensi kolmesti päivässä ekat 5 kuukautta - ja molemmilla on/oli poika mahassa. :)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa kuulla, että kaikki on hyvin. Kiva että sinulle jäi hyvä fiilis tosta au-ultrasta. Toisille kun ei jää.

  Tuo enska mun mielestä tosi kiva nimi. Mutta ei Masikaan paha ole ;)

  VastaaPoista
 3. Satu, ihan totta! En mä kovin tosissani noista fiiliksistä olekaan ;) Hauska vaan pohtia sukupuolta seuraavat pari kuukautta, ennen kuin ultrassa siitä olisi ehkä mahdollisuus saada jonkinlainen tieto :)

  TiinuLiinu, ihan totta myös! Täytyy olla iloinen, että jäi hyvä fiilis ja, että kuultiin positiivisia uutisia. Kaikille kokemus ei todellakaan ole yhtä hyvä.

  VastaaPoista