lauantai 12. marraskuuta 2011

täyskymppi, rv 10+0

Tänään tuli täysi kymppi täyteen ja käynnistyi 11. raskausviikko! Vauva-lehden iPhone sovellus hehkuttaa tänään, että "Vauva on nyt kokonaan valmis". Aika hupsusti sanottu, vai mitä mieltä olette? ;)

Tänään päästiin myös aamusella kertomaan anopille raskaudesta, joka ilostui kovasti kuullessaan ensimmäisestä lapsenlapsestaan :) Ajoimme eilen yömyöhään töiden jälkeen, Isännän kotipaikkakunnalle, sillä tulevan kummipoikamme ristiäisiä juhlitaan huomenna! Olemme tietoisesti hieman pimittäneet anopilta tietoa raskaudesta, sillä halusimme kertoa asiasta kasvotusten!


Oma ristiäispukeutumisena aiheutti hieman päänvaivaa, sillä vaikka vaatekaappiini mahtuu monenmoista mekkoa, jakkua ja hametta, niinyksikään niistä ei tällä hetkellä tunnu tai näytä päälläni mukavalta?! Koska tämä alkuraskauden turvotus oikein helpottaa ja masu alkaisi näyttämään vauvamasulta?

Pohdin sitten eilen pääni puhki, että mistä keksisin päälleni mukavan tuntuisen, ei vielä äitiysmekolta näyttävän, tarpeeksi juhlavan ja tietysti mielellään vielä mahdollisimman monikäyttöisen ja edullisen mekon/tunikan? Piipahdin sitten Vantaan Tammiston Nanson myymälässä ja sieltähän se löytyi! Täydellisen rento, mukava, juhlava, hieman jouluinen, mutta ei kuitenkaan vain jouluinen tunika! Jes!

-H + Masi 10+0

2 kommenttia: