keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Vastustamaton tarjous

Sain eilen päivällä ihan mahdottoman vastustamattoman tarjouksen... Gynekologini, jolla olen käynyt jo lukioaikoinani, lähetti sähköpostia, jossa tiedusteli olemmeko onnistuneet lapsihaaveissamme ja olemmeko olleet tyytyväisiä Väestöliiton toimintaan? Viimeksi tapasimme elokuussa, kun vuodatin sydäntäni kun yritystä oli takana jo yli vuosi, eikä mitään ollut tapahtunut... 

Katsoin netistä vapaat ajat ja varasin ajan vielä samalle iltapäivälle. 
Kyllä oli hänen ilmeensä näkemisen arvoinen, kun tulin vastaanotolle ja pyysin kurkkaamaan masuun! 

Siellä se meidän pieni Enska vaan kölli. Tumput kädessä ja kovasti vilkutteli :) 

Viikkoja oli omien laskujeni (ja Väestöliiton alkuraskauden ultran mukaan) 9+3, mutta masukki innostui kovasti esittelemään isompaa kuin onkaan, nimittäin köllotteli ensin siellä kaikessa rauhassa ja kun tajusi, että on kuvattavana niin innostui venyttämään itsensä niin pitkäksi kuin pystyi, jolloin pääperämitta vastasi peräti viikkoja 9+6 :D Reipas pikkuinen! 

Nyt on sitten kuvamateriaalia, millä kertoa anopille viikonloppuna tulevasta ensimmäisestä lapsenlapsesta!! 

Ja nyt toivon kovasti, ettei nt-ultra-aika ole ihan ensi viikolla... Sais mun puolesta mennä vaikka viikolle 12+jotain, ettei nyt ihan peräkkäisinä viikkoina tartte Masin kasvua häiriköidä! ;) 

Masukin nimi ei ole vielä ihan vakiintunut. Enkä sitä tietoisesti yritäkään vakiinnuttaa, eiköhän se ihan itsestään tapahdu. Isäntä ei kerennyt mukaani eiliseen äkkipikaiseen ultraan, joten varmaankin vasta kun hänkin on vilkuttelevan beiben monitorilla tavannut, niin voidaan yhdessä päättää miksi pienokaista kutsutaan. 

-Harriet rv 9+4

3 kommenttia:

 1. Ihana pikkuinen siellä kovasti jo huiskentelee tervehdyksiä äidille!!

  Tuskin ihan vielä ensi viikolle osuu teillä tuo niskapoimu, olisi nimittäin vähän ajoissa, eikö? Me käytiin vasta 11+6, ja luulisin että sinne jonnekin viikolle 11+ tulee kutsu. :)

  VastaaPoista
 2. Joo, enkä usko että se ihan ensi viikolla voisi vielä ollakaan kun ei ole kutsua edes vielä saatu! :) Mutta siis hyvä vaan niin. Toivottavasti menisi 11+ viikon loppuun tai peräti sinne 12+ viikolle!

  VastaaPoista
 3. oi,oi! Ihana pieni söpöläinen. :)

  Erittäin ihailtavaa käytöstä gyneltä. Minusta ainakin tuntuisi jotenkin speciaalilta, jos gyne erikseen kysyisi ja olisi kiinnostunut perheelisäys projektistamme(siis jos olisi tuollainen tuttu gyne).

  nt-ultra kuvia odotellessa ;)

  VastaaPoista