perjantai 18. marraskuuta 2011

kuvausajatuksia rv 10+6

Kyllä toi iPhonen Odotukseni-sovellus on hyvä! 
kuva täältä
Tällä viikolla, se on mm. muistuttanut mua, että raskausvatsaa pitää muistaa kuvata! Mä olen aina kuvitellut, että sitten kun vihdoin olen raskaana niin ikuistan kasvavan yksiöni säännöllisin väliajoin, jotta saan seurata sen luonnollisen uskomatonta kasvua, mutta kuinkas kävikään?

11. raskausviikko lopuillaan, enkä ole vielä saanut yhtään kunnollista seuranta kuvaa otettua?! Säälittäviä kännykkäräpsyjä kyllä, ilman salamaa ja liian pimeässä eteisessä jne.

Eilen nakitin sitten Isännän valmistelemaan kameran, telineen ja itselaukasimen mulle (oma kärsivällisyyteni ei todellakaan siihen näpertämiseen tällä hetkellä riitä!). Ja eipähän sitten miehen tartte aina olla painamassa sitä laukaisijaa. Ja saanpahan sitten aina samasta kuvakulmasta otettuja kuvia!! Koitetaan saada rv11+0 ensimmäinen virallinen kuva ja sen jälkeen joka lauantai, kun uusi viikko alkaa niin uusi seurantakuva.

Sen verran tässä jo ryhdistäydyin masun ikuistamisen tiimoilta, että ilmoitin tutulle valokuvaajalle raskaudestani  ja sovimme kahdesta kuvaussessiosta keväälle! Ensimmäinen sijoittuisi helmikuun tiennoille, eli raskauden puolen välin jälkeen ja toinen heti äitiysloman alkuun, toukokuulle. Olen niin kovin innoissani jo kasvavasta vatsasta!! Saa nähdä minkälaisia kuvia silloin saamme aikaiseksi...

Martinan kuva täältä

-Hatti & vatti rv10+6

Ps. Niskapoimu-ultraan 6 päivää!! Jee!

1 kommentti:

  1. Mä ajattelin ennen kun tulin raskaaksi, että oon varmaan kokoajan kuvailemassa mahaa, mutta mikä onkaan tulos.. Viikkoja 12+2 ja yhtään kuvaa en oo mahasta ottanut. Pakko ottaa kyllä tällä viikolla niin näkee sitten miten on maha muuttunut ja kasvanut =)

    VastaaPoista