sunnuntai 27. marraskuuta 2011

nettishoppailua, rv 12+1

Tällainen Espritin alennuksesta löytynyt tunikamekko lähti juuri tilaukseen! Vastaavanlaiset (ei mama) tunikat ovat vakiovaatetukseni töissä, joten tämä sopii mulle kuin nakutettu! 


Myös tallaisista äitiysvaatteista olen haaveillut... 


Toistaiseksi moiset ovat jääneet kauppaan, mutta jos vatsa nyt olisi jo isompi, niin ostaisin ehdottomasti pikkujoulukautta varten tuon kauniin punaisen ja kevyen mekon! Ei sitä sen edullisemmin mekkoja mistään H&M:ltäkään saa ja varsinkin jos istuvuus on hyvä ja käyttöä vähintään kolmet pikkujoulut, niin mielestäni ostos olisi perusteltu ;) Mutta ei vielä masua, ei siis myöskään mekkoa... 

Tällä Nanson tunikalla mennään nämä tämän vuoden pikkujoulut.
Kuva Isännän työpaikan pikkujouluista viime viikon perjantailta 

Myös ao. parkatakki olisi kiva. 


Tämän kiusauksen saatan jopa joutua toteuttamaan, sillä vanhoista talvitakeista ei enää mene päälle kuin muutama ja vasta ensimmäinen kolmannes kohta takana?! 

Turvotus on ollut niin järjetöntä (ja nyt se turvotus ei enää edes vaikuta yön aikana laskevan!), että keskikropasta ei vaan yksikertaisesti muutama takki enää sovi päälle. Tai siis vetoketjut vielä saa kiinni, mutta puristus on niin epämiellyttävää, etten esimerkiksi autossa pystyisi istumaan niin puristuksissa. 

Sitä paitsi vielä kun ei ole "talvi" edes alkanut, niin saattaapi olla, että kunnon (lämmin ja mukavasti päälle istuva ja jopa vatsan kasvua salliva takki) tulee olemaan ostoslistalla. 

Salaisesti kiljun innostuksesta, että pääsen ostamaan äitiysvaatteita, jee! 

Kallishan tuo on... Mutta... Elämä on! 
Täytyypä joku päivä käydä P.O.P:ssa kokeilemassa sitä päälle, olisiko se kaikkien noiden eurojen arvoinen ;) Mistä muualta voisi löytyä kivoja ei-villakangas-äitiystakkeja? 

-Hoo & baby rv 12+1




4 kommenttia:

  1. tuo parka on tosi kiva! meinasin ostaa samanlaisen viime talvena, mutta päädyinkin silloin villakangastakkiin...Näin myöhemmin ajateltuna harmittaa että jätin ostamatta!

    VastaaPoista
  2. Näitä säitä kun miettii, niin villakangastakilla pärjäisi kyllä koko talven varmaan ihan hyvin. MUTTA jos ne hirmupakkaset taas iskevät niin kuin kuluneena kahtena vuotena, niin ei kyllä villakangas kauheesti lämmitä :( Pohditaan pohditaan ja pidetään silmät auki!

    Myös huutonettiä olen ahkerasti kyttäillyt, niin talvitakin kuin muidenkin äitiysvaatteiden suhteen :)

    VastaaPoista
  3. Taitaa olla juuri tuo punainen ihanuus meillä äitiysvaateliikkeen näyteikkunassa ja katselen sitä aina ohikulkiessani ihastuksissani.

    Minulla piti kevyemmän talvitakin mahtua hyvin pitkän aikaa, kun se on ollut niin tilava, mutta ensimmäisenä se tulikin liian pieneksi rintojen kohdalta! Sitä en olisi uskonut. Onneksi minulla on varsinainen toppatakki selvästi liian iso, joten sen pitäisi mennä kyllä tämä talvi.

    VastaaPoista
  4. Onnea raskaudesta ja paljon onnea odotukseen. On aina mukavaa lukea naita blogeja, joissa odotuksen jalkeen on mukavia uutisia. Itse kavin useamman keskenmenon lapi ja hedelmoityshoidoilla + pregesteronilaakkeilla saatiin pikkuinen (nyt jo 2 vee kullanmura) pysymaan sisalla.

    VastaaPoista