sunnuntai 13. helmikuuta 2011

ensimmäinen tunnustukseni

Lämmin kiitos Pingulle Gorgeous blogger-tunnustuksesta, vaikkakin olen hieman epävarma täytänkö Pingun kriteerit siitä, että olisin onnistunut kirjoittamaan blogissani vain rajaamistani aihealueista rönsyilemättä liiaksi :) Vanhassa blogissani pysyttäydyin kiltisti rajaamieni aihealueiden sisällä, mutta Talon sydän blogin syvimpänä tarkoituksena oli alunperinkin kaataa kaikki aidat ja aloittaa puhtaalta pöydältä. Jos vain taivas on rajana, niin mikä sitten lasketaan rönsyilyksi? ;)Gorgeous Blogger-palkinto on suunnattu kaikille upeille kanssabloggaajilleni.
Jokainen vastaa viiteen blogiinsa liittyvään kysymykseen ja jakaa tämän palkinnon viidelle blogin pitäjälle, jotka mielestään sen ansaitsevat.


Milloin aloitit blogisi: Aloitin ensimmäisen blogini, Spinning Harrietin maaliskuussa 2008 vasta-alkaneen kuntoiluintoni kannustajaksi. Talon sydän blogi näki virtuaalisen valon tammikuussa 2011.

Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea blogisi käsittelee: Kun Spinning Harrietin aihealueet alkoivat tuntua liian ahdasmielisiltä, aloitin Talon sydän-blogin, jonka aihealueita en ole rajannut vielä millään tavalla. Uskon, että aikanaan rajaus tulee ihan itsestään... Toistaiseksi tarkoitukseni on kirjoitella elämäni ajankohtaisista asioista ja yritykseni on löytää joka ikisestä päivästä jotain hyvää! 

Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin: Rivien väliin ja välillä erittäin suorastikin ilmaistu positiivisuus. Kaikella on tarkoituksensa ja jokaisesta asiasta pystyy tavalla tai toisella löytämään jotain positiivista. 

Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen: Yhteishenki, samanlaisten kokemuksien etsiminen ja omien jakaminen. 

Mitä haluaisit muuttaa blogissasi: Tällä hetkellä en mitään. Aika näyttää minkälaisen tien Talon sydän itselleen valitsee... 


Haluaisin jakaa tunnustuksen upeiden pitkäaikaisten blogiystävieni, sekä muutaman uudemman tuttavuuden kanssa:

*Verona, en tiedä mitä välillä tekisin ilman positiivisuuttasi liittyen raskautumisyrityksiimme. Kiitokset uskomattoman kattavista tietoiskuista ja realistisesta asenteestasi!

*rakas blogiystäväni Minttukrokantti, keep up the good work! Olet upea nainen, välillä liiankin tiukka itsellesi ;) Kiitos realistisista kertomuksista ja ajatuksistasi vauva-arkeen liittyen, ehdit usein vastata sellaisiinkin kysymyksiin mitä me muut emme ole keksineet vauvattomina edes pohtia :)

*All I ever wanted is here blogin K, yksi uusimmista blogilöydöistäni. Lueskelin koko blogin läpi viime viikonloppuna ja niin pieni neitokainen kuin äidin laukut, vaatteet ja kodin sisustustyyli veivät minut täysin mukanaan!

*Kaitaliinan upea tyyli, kodin kauniit sisutukselliset yksityiskohdat, suloiset koirulaiset ja positiivinen elämänasenne vetävät minua puoleensa kerta toisensa jälkeen.

sekä last but not least
*Pingu, right back at ya! Olet upea nainen ja valmis tekemään niin paljon tavoitteet saavuttaaksesi, arvostan sinua hurjasti!
-Harriet :)

2 kommenttia:

  1. Kiitos Harriet kauniista tunnustuksesta! Blogisi on minulle aivan uusi tuttavuus, täytyykin paneutua tähän ajan kanssa! Ja kiitos ihanista sanoistasi, tuo oli todella mukava kuulla. : ) Aurinkoista viikon jatkoa sinulle.

    VastaaPoista
  2. Hm, mä ajattelenkin juurikin niin, että Spinning Harriet sopii ennemmin tuohon rajatumpaan rönsyilyyn eli nyt sitten uudessa blogissasi taivas olkoon rönsyilyn rajana. :)

    VastaaPoista