keskiviikko 2. helmikuuta 2011

mihin matkustaisit maaliskuussa?

Rakas äitini ilmoitti tänään lähtevänsä reissuun maaliskuussa ja kaipaili matkaseuraa. Tarjouduin heti pelastamaan äidin yksinmatkustamisen tylsyydeltä ja lähtemään mukaan! Nyt vaan pohditaan minne päin sitä suunnattaisiin??

Eli jos matkustaisit maaliskuussa, niin mihin lähtisit? 

Matkakuumetta nostattamaan, 
tässä muutama kuva viime vuoden maaliskuiselta reissultamme New Yorkista. 
Niin että, mihinkäs päin sitä tänä vuonna lähtisikään? Ei ihan niin kauas kuin Jenkkeihin... 


Reissufiiliksin, Harriet :)

4 kommenttia:

 1. Mä lähtisin Thaimaahan, vaikka kaukanahan sekin on. Oon nyt kuukauden ajan joka päivä muistellut meidän kolmen vuoden takaista Thaimaanreissua ja voi että miten paljon haluaisin sinne taas.

  Ihana tää sun uusi blogi! <3

  VastaaPoista
 2. Kiitos Minttu <3 Mäkin tykkään kovasti tästä blogistani, jotenkin on niin mukava vapaus kirjoitella ihan mitä mieleen putkahtaa :)

  Joo, Thaimaa taitaa olla poisluettu koska on jopa kauempana kuin Nykki. Ja toisaalta jonkun tollaisen kaukokohteen säästäisin mielelläni Isännälle matkaseuraksi ja vaikka häämatkaamme ajatellen (jollaisella emme siis ole vielä käyneet).

  Tavoitteena tällä kertaa siis pysytellä Euroopassa :) Pariisi ja Kreikka ovat tällä hetkellä listan korkeimmilla sijoilla.

  VastaaPoista
 3. Euroopassa mä lähtisin ehdottomasti Wieniin, Itävalta-fani kun olen. ;) Eivät Pariisi tai Kreikkakaan kyllä pahalta kuulosta! :)

  VastaaPoista
 4. Prahaan :) Mutta Kreikassa on myös ihanaa!! Kreikkaan lähtisin ehkä ennemmin saamaan valo< ja lämpöhoitoa, vaikka täälläkin kyllä pikkuhiljaa päivä pitenee ja valoa riittää enempi. Barcelona houkuttelis kyllä myös, koska samalla yhdistyis aurinko- ja kulttuuriloma.

  VastaaPoista