tiistai 1. helmikuuta 2011

Maalari maalasi taloa...

...sinistä ja punaista - eikun valkoista!

Tänään olen ahkeroinut emännän roolissa ovenkarmeja maalaillen :)

Inhoan koko keskikerroksemme vanhentuneen valkoista olemusta - kaikki pinnat ovat muka vaaleahkoja, entisiä valkoisia nykyisiä likasia tai kellertäviä. Olemme asuneet tässä jo 1,5 vuotta ja vasta nyt pääsin overkarmien kimppuun, seuraavana vuorossa olisi seinät ja sitten keittiön kaappien ovien maalaus. Ja vaikka mitä muuta! :)

Maalausinspiraatiokuvia Alvhem-sivustolta:Ps. Muistakaahan osallistua Pingun ihanaan arvontaan! Eiköhän meistä jokaiselle kelpaisi piristys lapsellisen naiivia positiivisuutta :)

Ps2.  Kp25/30. Rinnat on edelleen kipeät, hieman jomottavat. Kehittelen taas varmasti oireita, huoh. Keskitytään siis vaan sisustusasioihin toistaiseksi... Vierashuoneen/lastenhuoneen ilmeen uudistamista jatksaa odottaa, aina siihen asti kunnes nään ne maagiset kaksi viivaa tikussa. Muutaman yön nukkuvat vieraat kyllä kestävät kulahtaneiden ruusutapettien ja kunnostusta kaipaavien vaatekaapinovien keskellä sulkea silmänsä.


Maalausterveisin, Harriet

2 kommenttia:

  1. Mua on alkanut kans (olisiko iän mukanaan tuomaa / suomaa...?) houkuttaa ostaa talo ja alkaa sellaisen remontti/kunnostus. Ja en ole siis ikinä tuntenut minkäänlaista vetoa remonttipuuhiin... ;) Mulla on vähän sellaisena salaisena haaveena, että ostettais aviokin kanssa appivanhempien okt sitten, kun heistä joskus aika jättää ja remontoitaisiin se sitten kunnolla meille. Mutta siihen taitaa mennä vielä vuosia vuosia aikaa. No, ehditäänpäs kerryttää pesämunaa lainaa varten. :)

    VastaaPoista
  2. Ennen kuin tapasin Isännän, en olisi voinut kuvitellakaan asuvani omakotitalossa - ehkä ikinä. Haaveilin kyllä isosta parvekkeesta tai pienestä takapihasta, mutta miehen löydettyäni asustettiin ensin pienessä paritalossa, johon ensimmäinen koiramme tuli ja kuinka kätevää koiran kanssa elämä (erityisesti pennun!) olikaan oman takapihan kanssa. Isäntä taas on koko elämänsä asunut omakotitaliossa ja erityisexsti rintamamiestalo ja sen kunnostaminen vanhaa kunnoittaen veti häntä kovasti puoleensa... Ja olihan se vähän vahinko, että me tämä talo edes löydettiin ja ostettiin :) Ihan huviksemme kun vasta taloja katseltiin, mutta kun ihastuttiin tähän taloon ensinäkemältä ja saatiin hyvä tarjous, niin se oli menoa sit!

    Ehkäpä se omakotitalous tulee iän myötä myös ja perheen laajenemisen - lapsia tai koiria :)

    VastaaPoista