lauantai 19. helmikuuta 2011

oireita ilman tuloksia?

Edellisestä kirjoituksestani turhautuneena ajattelin hakea todistusaineistoa tapahtuneesta ovulaatiosta, mutta ei mennyt ihan niin kuin strömsössä...

Menin eilen innoissani apteekkiin ostamaan Clearbluen ovistestipakettia (koska netistä tilattu edullisempi testipaketti ei ehtisi luokseni, öö... eilisillaksi?). Apteekin mukava täti kuitenkin ehdotti kokeilemaan Donnatest-sylkiovulaatiotestiä. Sanoi, että joku asiakas oli kuulemma kertonut tehneensä peräti 3 lasta yhdellä Donnatestillä, sillä kyseessä on monikäyttöinen ja peräti monivuotinen testi. Patterin/valon pettäessä joutuu sitten vasta uuden testin hankkimaan...  
(kuva täältä)
Innoissani illalla sitten testailin, saamatta minkäänlaista ovikseen viittaavaa tulosta. Ja sama juttu tänään aamulla. Ei minkäänlaisia merkkejä ovulaation lähestymisestä tai meneillään olemisesta. 

Joko siis 
a) en ovuloi (ainakaan tässä kuussa) tai 

b) ovulaatio meni jo (kp12-14 välillä), mikä määrittäisi kierron pituudeksi toiseksi kierroksi peräkkäin 27 päivää ja vau.fi-sivuston ovulaatiolaskuri näyttäisi tukevan 27 päivän pituutta sekä ovulaation bongaamistuntemuksiani 15.2 - 19.2 välillä. (Ja tuntemuksieni mukaan olemme myös lisääntymismahdollisuudet hyödyntäneet, hihii!)

Tulos:
Hedelmälliset päiväsi ovat:
14.02.2011 - 19.02.2011
Ovulaatiopäivä:
17.02.2011
Laskettu aika:
10.11.2011
(taulukko vau.fi ovulaatiolaskuri)


tai 
c) ovulaatio on vielä edessä, mikä on kaikkein epätodennäköisin vaihtoehto, sillä se tekisi kierrosta erityisen pitkän ja lähestyvä ovulaatio olisi silti jo käsillä ja sen olisi pitänyt näkyä Donnatestissä... 

 *huokaus* 

Ens viikollahan se selviää kun piipahdan siellä labrassa. (Tai siis sitten kun ne tulokset selviää...)

Päätän uskoa vaihtoehtoon b! :D 

Nyt valmistautumaan iltaan positiivisin mielin :) 4kk hääpäivämme lähestyessä, lähdemme Isännän kanssa ensin ravintolaan syömään ja sieltä konserttiin! Vaikea välillä uskoa, että maistraatissa piipahtamisestamme on jo kulunut neljä kuukautta! Se tarkoittaa myös sitä, että 8 kuukauden kuluttua olisi tarkoitus viettää hääjuhlaamme hieman isomman vierasjoukon kanssa... Mutta siitä lisää myöhemmin! 
-H

4 kommenttia:

  1. Jännä testi, en ole kuullutkaan tuollaisesta! Paljonko se kustansi?

    VastaaPoista
  2. Sain lääkärikäynnin yhteydessä myös tuollaisesta aparaatista kertovan esitteen ja kyseistä sylkitestiä on myynnissä raskauskeiju.fi:ssä hintaan 41,50 €!

    VastaaPoista
  3. Jos on monikäyttöinen testi, niin ei ole kyllä hirmu pahalla hinnalla pilattu!!

    Sydämelliset onnittelut 4 kk:n hääpäivän johdosta! :) Niin se aika vaan kiitää. Laskin tuossa, että me ollaan oltu tänään aviopari 8 kk:tta.

    VastaaPoista
  4. Donnatest kustansi 45eur apteekissa. Ei paha kun vertaa sen 7x liuskan clearbluen ovistestipakettiin mitä menin ostamaan, joka siis maksoi apteekissa saman verran! Vielä kun se toimis, niin olis kivempi :D (Tai siis antaisi haluamani tuloksia niin olisi kiva!)

    Onnea Pingu!! Niin se aika vaan hurahtaa! <3

    VastaaPoista